Cum am filmat-o pe prezentatoare şi pe soţul ei după ce au părăsit clinica medicală. Însărcinată în luna a şaptea, Simona Gherghe a ajuns la doctor!

Publicat: 28/04/2017 | 00:00

Prezentatoarea TV Simona Gherghe nu mai are mult până va aduce pe lume o fetiţă, aşa că ascultă cu sfinţenie sfatul medicului. Simona şi iubitul ei au mers împreună la un control de rutină, iar sarcina merge foarte bine, după zâmbetul larg al Simonei! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Simona Gherghe şi iubitul ei, Răzvan Săndulescu, sunt doi viitori părinţi extrem de fericiţi. Imaginile CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, de la ieşirea dintr-o clinică privată, nu lasă loc de interpretări, cel puţin judecând după expresia Simonei şi a iubitului ei! Cel mai probabil, realizatoarea TV a fost la un control de rutină, cu ecografii şi examene medicale amănunţite, pentru că este deja într-o lună avansată, a şaptea, urmând să nască în iunie. Aşadar, totul este bine, atât cu Simona, cât şi cu bebeluşul, micuţa Sofia, chiar dacă vedeta a pus câteva kilograme pe ea, aşa cum se întâmplă cu femeile gravide!

Îi vedem pe Simona şi Răzvan zâmbind larg după vizita la medicul obstetrician, Simona cu mai mai multe foi în mână, cel mai probabil documente medicale. Iubitul o ţine strâns, traversând mai întâi pe la trecerea de pietoni, iar apoi… prin loc nepermis, asigurându-se, totuşi, cu atenţie înainte să treacă strada.

Simona şi iubitul ei au traversat prin loc nepermis
Simona şi iubitul ei au traversat prin loc nepermis

Răzvan o lasă pe iubita lui pe scaunul din faţă al maşinii, iar apoi se duce până la farmacia aflată la câţiva metri, de unde se întoarce cu o punguţă cu medicamentele şi vitaminele recomandate de medic. Şoferul Răzvan Săndulescu îşi pune în mişcare SUV-ul după ce se uită bine în oglinzi, pentru că a ales să întoarcă maşina pe linia dublă continuă, ca să nu mai meargă câteva sute de metri până în locul unde întoarcerea era permisă de legea rutieră.

Răzvan a întors apoi maşina pe linia dublă continuă
Răzvan a întors apoi maşina pe linia dublă continuă

Simona Gherghe prezintă din 2010 ”Acces direct”, iar la sfârşitul lunii martie a apărut în ultima ediţie a emisiunii, înainte să intre în concediul prenatal, după cum CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, relata AICI. Ea a fost înlocuită de Mirela Boureanu Vaida.

Citește și...