Cum arată Adela Popescu în costum de baie, la șase luni după cea de-a doua naștere

Publicat: 05/07/2019 | 17:02

În urmă cu șase luni, Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară. Acum, vedeta s-a fotografiat în costum de baie, iar fanii au rămas uimiți când au văzut-o.

Împreună cu soțul și copiii ei, Adela Popescu se află într-o vacanță binemeritată. Familia Vâlcan-Popescu se bucură de mare, soare și plajă, iar prezentatoarea TV își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă. Ei bine, astăzi, Adela Popescu s-a fotografiat în costum de baie, la șase luni după cea de-a doua naștere.

Adela Popescu a reușit să dea jos, cu brio, kilogramele acumulate în timpul sarcinii. (CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU, NEMULȚUMIRI DUPĂ NAȘTEREA CELUI DE-AL DOILEA COPIL: ”VAI DE CAPUL MEU…”)

”Să mai ziceți voi că nu știu ce și nu știu cum 😅”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginii.

Adela Popescu, în costumd e baie la șase luni de la naștere

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe micuțul Andrei

Adela Popescu și-a ținut fanii la curent cu una dintre cele mai importante zile din viața ei și a lui Radu Vâlcan: creștinarea celui de-al doilea băiețel, Andrei. Evenimentul a avut loc pe 5 mai. De la machiaj și coafură, drumul spre biserică și petrecerea de la restaurant, totul a fost la superlativ! Micuțul Andrei a avut parte de o slujbă emoționantă, sub privirile și mai emoționate ale părinților lor, care erau năpădiți de emoții. (CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN A FĂCUT ANUNȚUL ASTĂZI, DUPĂ 4 ANI DE CĂSNICIE CU ADELA POPESCU: „RELAȚIA NOASTRĂ E..”)

După slujba religioasă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au mers să sărbătorească marele eveniment, alături de familie și prieteni, într-un restaurant de fițe din Capitală. Adela Popescu a optat pentru o rochie neagră, cu buline, care i-a scos bustul în evidență. Iar Radu Vâlcan era la patru ace, într-un costum negru. La restaurant sunt în jur de 80 de invitați, dornici de distracție. Printre ei s-au numărat Dana Rogoz, Cabral, Cove și Elena Gheorghe.
Citește și...