Adela Popescu, nemulțumiri după nașterea celui de-al doilea copil: ”Vai de capul meu…”

Publicat: 23/05/2019 | 18:05

După ce l-a adus pe lume pe cel de-al doilea ei băiețel, Adela Popescu se confruntă cu o problemă. Pe vedetă o nemulțumește un singur lucru așa că a luat o hotărâre drastică.

În urmă cu câteva luni, Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiețel al ei și este în culmea fericirii de când i s-a întregit familia. Totuși, Adela Popescu se confruntă cu o problemă. Prezentatoarea TV este nemulțumită de silueta cu care s-a ”pricopsit” după cea de-a doua naștere și a luat decizie radicală. (CITEȘTE ȘI: PRO TV I-A DAT LIBER, IAR EA 😮! ADELA POPESCU A AJUNS LA ANTENA 1)

„Știți momentul acela când vă vedeți corpul în costum de baie, la mare, la soare, când e lumina aia groaznică și spuneți: nu, așa nu se mai poate, trebuie să mă apuc de sport? În acel moment am ajuns eu, vai de capul meu” a spus Adela Popescu.

Adela Popescu, nemulțumită de silueta ei

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe micuțul Andrei

Adela Popescu și-a ținut fanii la curent cu una dintre cele mai importante zile din viața ei și a lui Radu Vâlcan: creștinarea celui de-al doilea băiețel, Andrei. Evenimentul a avut loc pe 5 mai. De la machiaj și coafură, drumul spre biserică și petrecerea de la restaurant, totul a fost la superlativ! Micuțul Andrei a avut parte de o slujbă emoționantă, sub privirile și mai emoționate ale părinților lor, care erau năpădiți de emoții. (CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN A FĂCUT ANUNȚUL ASTĂZI, DUPĂ 4 ANI DE CĂSNICIE CU ADELA POPESCU: „RELAȚIA NOASTRĂ E..”)

După slujba religioasă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au mers să sărbătorească marele eveniment, alături de familie și prieteni, într-un restaurant de fițe din Capitală. Adela Popescu a optat pentru o rochie neagră, cu buline, care i-a scos bustul în evidență. Iar Radu Vâlcan era la patru ace, într-un costum negru. La restaurant sunt în jur de 80 de invitați, dornici de distracție. Printre ei se numără Dana Rogoz, Cabral, Cove și Elena Gheorghe.
Citește și...