Cum îl alintă Antonia pe Alex Velea, atunci când nu o aude nimeni. Artista a „scăpat” porumbelul, în fața fanilor

Autor:
Publicat: 10/09/2020 | 21:22
Cum îl alintă Antonia pe Alex Velea, atunci când nu o aude nimeni. Artista a „scăpat” porumbelul, în fața fanilor

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Se înțeleg de minune și au împreună doi copii, iar artistul se poartă cu micuța Maya, fiica Antoniei din căsnicia cu Castellano.

Toată lumea știe că Antonia și Alex Velea au o relație extrem de frumoasă și sudată. Cu toate acestea, picanteriile dintre ei nu le prea expun în public, însă în urmă cu puțin timp, Antonia a scăpat porumbelul, pe contul ei de Instagram.

În timp ce făcea un insta story, Alex Velea a venit acasă, iar artista s-a arătat extrem de încântată de acest lucru. Atât de încântată, încât l-a alintat în fața fanilor săi și a spus: „Ia, ia…se aude! A venit Alexandru al meu acasăăăă”, foarte fericită și cu zâmbetul pe buze.

Din ce face Antonia bani, pe lângă muzică

Antonia este printre cele mai frumoase și talentate artiste de la noi. Tocmai de aceea, adună mereu sune colosale în conturile familiei: nu, nu doar din muzică, ci și dintr-un alt domeniu, fooooarte bine plătit!

E tânără, frumoasă, talentată și foarte constată în muncă, așa că rezultatele sunt pe măsură. Cu siguranță fanii Antoniei s-au întrebat, măcar o singură dată, dacă mai are și alte surse de venituri, pe lângă muzică. Ei bine, răspunsul este da! Antonia participă la numeroase proiecte și reclame la diverse produse pentru care este plătită chiar și cu câteva mii de euro pe loc.

Reclamele care i-au adus Antoniei cele mai multe teancuri de bani în casă sunt cele alături de Bromania, la Vodafone, la care nu comentam nicio secundă.

În primăvara anului 2018, Antonia a mai pus mâna pe un contract cu un brand exclusivist de produse de voiaj, Ella Icon, cu care a colaborat până în 2019. Acest deal i-a adus Antoniei 30.000 de euro în conturi. Artista a mai făcut reclamă și la Cocolino alături de fiul său, Dominic, iar proiectul i-a adus în buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 130.000 de euro. Deci…Antonia ar putea trăi lejer doar din banii din contracte de imagine!