Din ce face Antonia bani, pe lângă muzică. Îi intră în conturi sume colosale

Autor:
Publicat: 01/09/2020 | 14:02
Din ce face Antonia bani, pe lângă muzică. Îi intră în conturi sume colosale

Antonia este printre cele mai frumoase și talentate artiste de la noi. Tocmai de aceea, adună mereu sune colosale în conturile familiei: nu, nu doar din muzică, ci și dintr-un alt domeniu, fooooarte bine plătit!

E tânără, frumoasă, talentată și foarte constată în muncă, așa că rezultatele sunt pe măsură. Cu siguranță fanii Antoniei s-au întrebat, măcar o singură dată, dacă mai are și alte surse de venituri, pe lângă muzică. Ei bine, răspunsul este da! Antonia participă la numeroase proiecte și reclame la diverse produse pentru care este plătită chiar și cu câteva mii de euro pe loc.

Reclamele care i-au adus Antoniei cele mai multe teancuri de bani în casă sunt cele alături de Bromania, la Vodafone, la care nu comentam nicio secundă.

În primăvara anului 2018, Antonia a mai pus mâna pe un contract cu un brand exclusivist de produse de voiaj, Ella Icon, cu care a colaborat până în 2019. Acest deal i-a adus Antoniei 30.000 de euro în conturi. Artista a mai făcut reclamă și la Cocolino alături de fiul său, Dominic, iar proiectul i-a adus în buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 130.000 de euro. Deci…Antonia ar putea trăi lejer doar din banii din contracte de imagine!

Alex Velea și Mario Fresh s-au certat din cauza iubtelor

Abi Talent aruncă bomba: Alex Velea și Mario Fresh s-ar fi certat din cauza iubitelor. Este de notorietate că Abi Talent a fost deseori la cuțite cu Alex Velea, rivalul lui numărul 1. Iar acum trapperul susține că a aflat detaliile unei dispute uluitoare care ar fi avut loc între Velea și „fiul său adoptiv”, Mario Fresh!

Alex Velea și Mario Fresh sunt prieteni buni de ani de zile, însă se pare că dorințele Antoniei nu l-ar mai fi lăsat pe artist să mențină prietenia cu „fiul său adoptiv”, potrivit lui Abi.

Pe contul lui de Instagram, chiar Abi Talent a fost cel care a vorbit despre cearta dintre cei doi artiști, dar și despre motivul care ar fi dus la ruptura dintre ei. Potrivit spuselor lui Abi, Antonia nu ar suporta-o pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh și chiar i-ar fi cerut lui Velea să-i transmită prietenului său să nu o mai aducă la studio pe fiica Andreei Esca.

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară. 

Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei”,a scris Abi Talent, în câteva story-uri pe care, ulterior, le-a șters.