Aroganțe peste aroganțe pentru Abi Talent! Cum arată acum „regele României”, după ce și-a schimbat look-ul

Autor:
Publicat: 30/07/2020 | 16:29
Aroganțe peste aroganțe pentru Abi Talent! Cum arată acum „regele României”, după ce și-a schimbat look-ul

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Abi Talent învârte banii cu lopata și își face orice plăcere! După ce s-a afișat cu un look excentric ce a făcut furori printre adolescenți, „regele României” s-a gândit la o nouă schimbare de imagine și, ce credeți? Imediat a pus-o în aplicare!

Abi Talent și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look! Excentricul trapper nu ține cont de nimic atunci când vine vorba de plăcerile sale, așa că a făcut la fel și de această dată. Abi Talent a renunțat la șuvița roșcată și s-a decolorat, vopsindu-se blond platinat pe acea porțiune de păr.

Șiiii, pentru că îi place mereu să fie în centrul atenției și în contact permanent cu fanii săi, trapperul a postat pe contul lui de Instagram o imagine în care se vede clar schimbarea de look la care a apelat. Ce să mai…aroganțe peste aroganțe, căci numai unul este „regele României”, care își permite orice.

A ieșit din casă cu o adevărată avere la purtător

Abi Talent a devenit celebru cât ai zice pește! A lovit puternic pe Youtube, cu piesa ”Papuci Gucci”, iar de atunci viața lui se duce vertiginos pe panta ascendentă. Financiar, Alberto Panțic, pe numele din buletin, nu are grija zilei de mâine. Mai mult, își permite chiar orice, așa că pe nimeni nu miră când își etalează piesele grele, inelul de 25.000 de euro și ceasul Rolex, pe care a plătit, pe loc, 7.500 de euro.

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.RO au dat nas în nas cu tânărul care-l scotea din minți pe Alex Velea, după o dispută electrizantă și presărată cu nenumărate jigniri timp de vreo două luni. La o cafenea din Dorobanți a oprit Abi și, alături de un prieten, a dat pe gât o apă plată, că afară nu mai era chip să stai din cauza căldurii sufocante. Cei doi au împărțit și câteva păreri în timpul scurt cât au poposit la masă. Apoi, s-au retras din cunoscuta zonă a bogaților din Capitală.