Abi Talent a ieșit din casă cu peste 30.000 de euro ”la purtător”

Publicat: 24/07/2020 | 23:35

Abi Talent și-a făcut apariția, în inima Bucureștiului, îmbrăcat sport, dar cu nu mai puțin de 32.500 de euro la purtător! Alături de un prieten, celebrul artist a ”ras” o apă plată la o terasă din Dorobnați, apoi și-a făcut drum către casă. CANCAN.RO l-a surprins pe Abi și vă prezintă imaginile în care tânărul și-a etalat valoroasele piese de ”colecție”, inelul de 25.000 de euro și Rolexul muuuult mai ”ieftin”, doar 7.500.

CITEȘTE ȘI: ABI TALENT, IRONII LA ADRESA LUI MARIO FRESH ȘI A LUI LINO GOLDEN, DUPĂ BĂTAIA DE PE LITORAL: „DE JADOR CHIAR ÎMI PARE RĂU”

Abi Talent a devenit celebru cât ai zice pește! A lovit puternic pe Youtube, cu piesa ”Papuci Gucci”, iar de atunci viața lui se duce vertiginos pe panta ascendentă. Financiar, Alberto Panțic, pe numele din buletin, nu are grija zilei de mâine. Mai mult, își permite chiar orice, așa că pe nimeni nu miră când își etalează piesele grele, inelul de 25.000 de euro și ceasul Rolex, pe care a plătit, pe loc, 7.500 de euro.

Abi Talent a ieșit la terasă cu peste 30.000 de euro la purtător

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.RO au dat nas în nas cu tânărul care-l scotea din minți pe Alex Velea, după o dispută electrizantă și presărată cu nenumărate jigniri timp de vreo două luni. La o cafenea din Dorobanți a oprit Abi și, alături de un prieten, a dat pe gât o apă plată, că afară nu mai era chip să stai din cauza căldurii sufocante. Cei doi au împărțit și câteva păreri în timpul scurt cât au poposit la masă. Apoi, s-au retras din cunoscuta zonă a bogaților din Capitală.

Abi Talent a făcut senzație pe Youtube!

Puștiul-minune reușea, la finalul anului trecut, să dea o mare lovitură pe Youtube, cu vizualizările. Mai multe săptămâni a deținut supremația pe cunoscutul canal și a ajuns la un record de accesări într-un timp extrem de scurt. ”Acum câteva luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani.

Inelul lui Abi Talent a costat nu mai puțin de 25.000 de euro

Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic talent, zic haz, finețe, caracter. De acolo vine numele meu, «Abi talent». Am văzut cum toți youtuberii de la noi din țară au început să facă piese trap și am zis că trebuie să le arăt eu cum se face, să fiu un exemplu de urmat, «king abi»”, a povestit tânărul artist pentru o publicație din România.

NU RATA: ABI TALENT INTRĂ ÎN FAMILIA LUI FLORIN SALAM. NEPOATA MANELISTULUI, IUBITA CONTROVERSATULUI CÂNTĂREȚ?

„Eu sunt țigan. Cu astea opt clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de șase luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-i las pe ăștia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis «Abi Talent» pentru că în România prinde «Abi Talent», prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am trei frați, frații mei s-au obișnuit că sunt vedetă”, dezvăluia Abi Talent.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)