Cum o are trecută Cătălin Măruță în telefon pe Andra

Autor: A.N.
Publicat: 04/12/2019 | 16:51

S-a aflat cum o are trecută Cătălin Măruță în telefon pe Andra. Fanii celor doi s-au amuzat teribil!

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au ținut viața privată departe de ochii curioșilor, însă fetița lor, fără să-și dea seama a dezvăluit tuturor cum o are trecută tăticul ei pe artistă în telefon. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN MĂRUȚĂ A STRÂNS-O ÎN BRAȚE, A PUPAT-O ȘI I-A FĂCUT O DECLARAȚIE! DAR NU E… ANDRA: ”ÎN SPATELE FIECĂRUI BĂRBAT DE SUCCES SE AFLĂ O FEMEIE PUTERNICĂ”)

Într-unul dintre filmuleţele postatate pe YouTube, Eva i-a cerut lui Cătălin telefonul pentru a-şi suna mama. Astfel, toată lumea a văzut că, în agenda telefonului, Cătălin Măruţă a trecut-o pe soția lui „Andra sau alţi 2”, probabil pentru a face referire la faptul că de pe acelaşi telefon sună și cei doi copii ai lor.

Cătălin Măruță a mărturisit cum țipă Andra prin casă! Ce o enervează cel mai tare

Cătălin Măruță (41 de ani) și Andra (33 de ani) formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Fanii lor își doresc să știe totul despre ei și nu ratează nicio apariție publică pe care aceștia o au împreună sau separat și nu numai. Invitat într-o emisiunie de la radio, prezentatorul TV a dat-o de gol pe soția lui în legătură motivul care o determină să țipe prin casă… Ei bine… nu, nu soțul ei o supără, ci fiul ei… Explicația? De obicei, David nu îi răspunde vedetei atunci când îl strigă. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN MĂRUȚĂ ȘI ANDRA, PRINȘI DE COPII ÎN TOIUL UNEI PARTIDE DE AMOR! FIX ÎN ACEL MOMENT, PREZENTATORUL PRO TV…)

“Când se enervează pe tine prin casă, soția ta, Andra, țipă mai melodic decât alte soții?”, a întrebat unul dintre moderatorii emisiunii “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea”.

“Bă, nu știu cum țipă alte soții… (n.r.: râde), nu știu cum țipă alte soții,  dar… Andra, dacă țipă melodic?!…”, a spus Cătălin Măruță în cadrul interviului oferit recent în emisiunea de la “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea” de la Radio Europa FM.

“Dragostea e tot ce rămâne când nu pui apă la flori”, a fredonat unul dintre crainicii de la Radio Europa FM.

“Cred că e  puțin mai rock. Țipă mai rock, țipă mai…”, a continuat prezentatorul de la Pro TV.

“Dar de ce țipă? Ce faci?”, a întrebat unul dintre realizatorii emisiunii de radio.

“Ce fac? Ăăă… nu prea avem așa… divergențe în anumite… să știi că acum stau bine să mă gândesc dacă am auzit-o vreodată pe Andra țipând prin casă. Nu, jur! Doar dacă pe David îl strigă de cinci ori și nu răspunde, atunci: «David!!! Da’ nu răspunzi odată?!?» Știi? La modul ăsta, dar, în rest… Nu, se protejează, trebuie să aibă grijă de voce, îți dai seama”, a dezvăluit Cătălin Măruță.

Citește și...