Cătălin Măruță a strâns-o în brațe, a pupat-o și i-a făcut o declarație! Dar nu e… Andra: ”În spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică”

Publicat: 23/10/2019 | 11:54

Surpriză de proporții pentru toți fanii lui Cătălin Măruță. Aceștia l-au putut vedea strângând în brațe o femeie, pupând-o și făcându-i o declarație de toată frumusețea. Fotografiile au fost postate – împreună cu mesajul aferent – chiar pe pagina de Instagram a lui Cătălin Măruță.

Dar cei care s-au așteptat să iasă ”scântei” după o asemenea declarație, vizualizând o Andra geloasă și furioasă, pot să stea liniștiți. Cătălin Măruță i-a făcut respectiva declarație chiar… producătoarei sale, Alina Tolontan.

„Știți cum se zice, că în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică? Când nu sunt acasă, ci la platou ea este femeia puternică și frumoasă și deșteaptă și foarte, foarte sufletistă care se află, de 12 ani, în spatele prezentatorului Cătălin Măruță si al emisiunii.
Draga mea Alina Tolontan! Nu îți promit că nu mai mănânc în pauzele de filmare! Voi continua să mănânc… tot timpul! Nici că nu îți mai fac urechile să pocnească în căști când îți e lumea mai draga! Nici că nu o să te mai scot din sărite – se mai întâmplă! Îți promit însă că îți voi fi mereu recunoscător! Pentru toata munca depusă! Pentru producătorul care ești! Pentru prietenul care ești! Pentru omul care ești! Pentru că… ești! Multumesc, Alina!”, a scris Cătălin Măruță în dreptul fotografiilor cu producătoarea lui, Alina Tolontan.

Cătălin Măruță a strâns-o în brațe pe producătoarea Alina Tolontan

Cătălin Măruță a mărturisit cum țipă Andra prin casă!

Cătălin Măruță (41 de ani) și Andra (33 de ani) formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Fanii lor își doresc să știe totul despre ei și nu ratează nicio apariție publică pe care aceștia o au împreună sau separat și nu numai. Invitat într-o emisiunie de la radio, prezentatorul TV a dat-o de gol pe soția lui în legătură motivul care o determină să țipe prin casă… Ei bine… nu, nu soțul ei o supără, ci fiul ei… Explicația? De obicei, David nu îi răspunde vedetei atunci când îl strigă.

“Când se enervează pe tine prin casă, soția ta, Andra, țipă mai melodic decât alte soții?”, a întrebat unul dintre moderatorii emisiunii “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea”. “Bă, nu știu cum țipă alte soții… (n.red. – râde), nu știu cum țipă alte soții,  dar… Andra, dacă țipă melodic?!…”, a spus Cătălin Măruță în cadrul interviului oferit recent în emisiunea de la “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea” de la Radio Europa FM.

Citește și...