Home » Trending » Cum s-a transformat din cenușăreasă în milionăreasă

Cum s-a transformat din cenușăreasă în milionăreasă

De: Marius Niţă 05/01/2020 | 22:34
Cum s-a transformat din cenușăreasă în milionăreasă

Ioana Ramona Bruynssels, prima femeie candidat la prezidențiale, ne-a deschis ușa casei sale, apoi ne-a lăsat să intrăm și în sufletul ei. În urmă cu aproape un an s-a căsătorit cu Dominic, un bancher britanic recunoscut pe piețele internaționale și care are o situație financiară care-i conferă titlul de milionar. Viața fostei candidate ascunde, însă, adevărate drame. Și-a pierdut tatăl la scurt timp după ce s-a născut și a avut o copilărie cu multe lipsuri. La 14 ani s-a angajat ca ajutor de ospătar pentru a-și urma visul, iar ambiția – moștenită de la mama ei – a dus-o departe.

Ioana Ramona Bruynsses trăiește o viață la care foarte multe femei visează. Realitatea, însă, e departe de a fi chiar una roz. I-a făcut-o, însă, cât se poate de colorată, Dominic, un britanic care i-a fost mai întâi șef. Sunt împreună de 10 ani, s-au logodit de vreo șapte, au venit pe lume cele două minuni, iar anul trecut au făcut – într-un final – și nunta. (CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT RAMONA IOANA BRUYNSEELS, CANDIDAT LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI, ÎNAINTE DE ZIUA ALEGERILOR)

”Dominic, când a venit în România, m-a găsit în banca pe care a preluat-o ca director general, eu eram acolo deja consiliera președintelui băncii. După doi ani de zile, amândoi am recunoscut că, de fapt, fiecare avem și altfel de sentimente unul pentru celălalt. Călătorind foarte mult și petrecând foarte mult timp împreună, vedeți, viața te surprinde. N-aș fi crezut niciodată că Dominic îmi va fi soț. Îl iubesc din tot sufletul, îl respect mai mult decât orice și mai mult decât pe oricine altcineva din viața mea. Pentru că, dacă eu îmi iau de undeva puterea și zâmbetul acesta larg pe care oamenii îl văd și îmi vine din suflet, asta i se datorează în mare parte lui Dominic”, mărturisește Ramona Ioana Bruynseels pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

”Avem sentimente foarte puternice”

Dominic în Africa de sud, acolo unde a deținut funcții importante dar și beneficii pe măsură. Ioana în America, la Harvard. Cei doi au plănuit, însă, să se întoarcă în România și să-și continue viața aici, deși pe celelalte continente aveau posibilitatea să trăiască liniștiți până la adânci bătrâneți.

”Până acum noi am trăit ba în Africa, ba în America, eu m-am întors în 2015 cu fetițele, dar Dominic era încă între două continente. Anul trecut a revenit și el, în sfârșit, așa cum mi-a promis. Avem sentimente foarte puternice. Cererea în căsătorie a venit în 2012, atunci când soțul meu mi-a și dăruit acest inel.

Au fost mai multe cereri?

”Cea oficială a fost în 2012, eram încă în Africa de Sud, iar apoi aici, în România, eu i-am spus: dragule, e cazul să facem nunta. Gata cu copilăritul, nuntă ca să fim cu toții Bruynseels”, își amintește Ramona Ioana Bruynseels. (VEZI ȘI AICI: RAMONA IOANA BRUYNSEELS, MOMENT NEAȘTEPTAT ÎN DIRECT. CE A FĂCUT CANDIDATUL LA PREZIDENȚIALE)

În casă, Ramona Ioana e șefa… sau, cel puțin, așa încearcă Dominic s-o lase să înțeleagă. Regulile casei sunt, însă, extrem de stricte în privință minciunilor sau a trădării.

”Eu sunt ardeleancă, oficial, principiul este așa: soțul este cel care plătește gazul și apa, el conduce familia. Însă, el are foarte multă înțelepciune că să mă facă pe mine să mă simt șefa, spune Ioana.

Ce n-ați putea ierta într-o căsnicie, peste ce nu ați putea trece dacă v-ar greși cu ceva?

”Minciuna. Nu suport minciuna. La noi în casă este o regulă clară că nu se minte. Și, bineînțeles, trădarea. Eu, cu siguranță nu le iert și nu rămân într-o situație, dacă s-ar întâmplă așa ceva, cu toată durerea, îmi iau inima în dinți, plec mai departe și nu mă uit înapoi”.

”Situația aceea nu ar fi dus nicăieri pe termen lung”

Diferența de vârstă dintre ei e de 20 ani. Suficient cât să stârnească niște controverse pe care nu le-au băgat în seamă. Ioana Ramona Bruynseels a mai fost, însă, căsătorită înainte și cu un bărbat de vârsta ei. După doar un an de căsnicie, au băgat divorț. (NU RATA: AVEM IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ! RAMONA IOANA BRUYNSEELS A AJUNS LA SPITAL! MOTIVUL…)

V-ați grăbit cu măritișul?

”Probabil! Dar și eu, și el. Ulterior ne-am dat seama că probabil nu ne potrivim așa cum ar fi trebuit, iar eu am realizat că situația aceea nu ar fi dus nicăieri pe termen lung”, recunoaște Ramona Ioana Bruynseels.

Cea mai mare dramă din viața Ramonei Ioana Bruynseels s-a întâmplat la puțin timp după ce s-a născut. Tatal ei a pierit într-un accident.

”Eu am fost crescută împreună cu fratele meu doar de mamă. Mamă era muncitoare într-o fabrică de panificație. Tatăl meu a decedat, eram mică, doar câțiva anișori. Fratele meu a suferit o traumă mai puternică. Eu nu-l știu pe tata, dacă este să mă întrebați clar, nu-l știu și nu-mi amintesc. Din păcate nu am avut ocazia să am momente speciale cu el. A fost un accident, un accident tragic care l-a luat. Într-o deplasare… un accident”.

Mama Ramonei Ioana Bruynseels, o eroină

Ramona Ioana Bruynseels își descrie mama ca pe o eroină care a luptat să-si crească cei doi copii. Chiar și așa, problemele financiare i-au marcat copilăria.

 ”Un om vertical, care în ciuda greutăților, pentru că era tânără când a rămas cu doi copii, nu a căzut în nicio patimă, nu a făcut prostii, a avut grijă de noi, îngrijiți, cu o mâncărică în frigider. Acum, e adevărat, de multe ori aveam o supă, este altă treabă. Că eu mergeam la școală și mi-aș fi dorit, că mirosea în pauză a sandviș cu salam victoria și castravete, și acum mi-a rămas în nări mirosul acela din pauză, iar eu aveam pâine cu unt și dulceața, asta e partea a două. Dar, vedeți, greutățile astea prin care noi am trecut și faptul că niciodată nu ne-am permis să facem mai mult decât să ne plătim cheltuielile, mamă mea nu a avut niciodată datorii la bloc. Nu a fost ușor, a fost greu. Nu am mers niciodată într-o tabără, în excursii, nu ne-am putut permite. Când mi-am dorit să fac școală populară de arte, pentru că îmi plăcea să cânt, normal pentru că mamă nu avea de unde să-mi dea bani, m-am angajat că ajutor de ospătar. Încerc să le explic și fetițelor mele, de crezut cred, dar cu siguranță nu le pot înțelege. Ele au tot ceea ce își doresc. Noi încercam, iar soțul este foarte aspru din punctul asta de vedere și foarte riguros, încercam să nu le răsfățam, să cheltuim excesiv”, își amintește Ramona Ioana Bruynseels.

A încercat, însă, să-i facă mamei sale viață mai bună. Împreună cu Dominic i-au cumpărat un apartament pe care și l-a dorit, dar și o mașină. Iar în fiecare an, o trimite alături de actualul soț în vacanță.

”Da, mamă este mândră, normal că ea a avut o viață grea, o viață care i-a oferit multe șocuri, multe surprize neplăcute și mult chin. Tocmai de aceea sunt plină de admirație pentru că ea e mult mai puternică decât sunt eu”.

Din cenușăreasă a devenit milionăreasă

Despre Ramona Ioana Bruynssels s-ar putea spune că din cenușăreasă a devenit milionareasă. A învățat, a muncit și a avut ocazia să-l întâlnească pe soțul ei. Conform declarației de avere a fostei candidate, cei doi dețin în conturi milioane de euro, mai multe case, bijuterii și tablouri scumpe. Că să-și sprijine soția în campania electorală, Dominic a renunțat anul trecut la funcția despre care s-a scris în presă că era remunerat cu 60 mii euro pe lună. O sumă puțin exagerată, susține Ramona. (CITEȘTE ȘI: TOTUL DESPRE SUPER-POVESTEA DE IUBIRE DINTRE FRUMOASA CANDIDATĂ LA PREȘEDINȚIE, RAMONA IOANA BRUYNSEELS & UN BANCHER DE TALIE MONDIALĂ)

”Era, bineînțeles un salariu foarte bun, orice director general de bancă câștigă bine”.

Dumneavoastră cum v-ați simțit în momentul în care a decis să renunțe renunțe la job că să vă ajute în campanie?

”Am apreciat, am fost bucuroasă pentru mine, însă n-am fost bucuroasă pentru el”, recunoaște Ramona Ioana Bruynseels.

”Ne interesează să lăsăm ceva în urmă și să reprezentăm oamenii”

Rezultatul de la alegerile prezidențiale nu a dezamăgit-o atât de tare încât să renunțe la politică. Deși a primit propuneri și din partea celor de la PNȚCD ca să reformeze partidul, Ramona Ioana Bruynseels intenționează să lanseze o nouă formațiune politică alături de care să participe la alegerile locale. (VEZI ȘI AICI: RAMONA IOANA BRUYNSEELS: ”AM VOTAT PENTRU O ROMÂNIE ÎN CARE DIASPORA SĂ SE ÎNTOARCĂ ACASĂ”)

”Eu mi-aș dori să se numească Partidul pentru Oameni și Țară, respectiv POT. Și chiar asta ne va defini. Nu ne interesează atât de mult ideologiile, ne interesează să lăsăm ceva în urmă și să reprezentăm oamenii”.

Soțul vă mai susține de data asta?

”Soțul mă va susține mereu, dar nu știu dacă financiar mă va mai susține”, încheie Ramona Ioana Bruynssels.

Parteneri
Rivalul lui David Popovici, discurs superb despre sportivul român: ”Este fantastic, un geniu nebun”
Rivalul lui David Popovici, discurs superb despre sportivul român: ”Este fantastic, un geniu nebun”
FOTO. Andreea Mantea, în costum de baie! Și-a arătat bustul generos
FOTO. Andreea Mantea, în costum de baie! Și-a arătat bustul generos
Cele mai bune SUV-uri mici, ideale pentru familiști
Cele mai bune SUV-uri mici, ideale pentru familiști
Fructul delicios din România care te-ar putea feri de Alzheimer și demență
Fructul delicios din România care te-ar putea feri de Alzheimer și demență
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei punga
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei...
6 invenții care au schimbat CURSUL ISTORIEI! Fără ele n-am putea TRĂI!
6 invenții care au schimbat CURSUL ISTORIEI! Fără ele n-am putea TRĂI!
Veste tristă despre Alexandru Arşinel! Din păcate, e adevărat... Ce i s-a întâmplat marelui actor
Veste tristă despre Alexandru Arşinel! Din păcate, e adevărat... Ce i s-a întâmplat marelui actor
Wow! Vuiesc reţelele de socializare după apariţia pozei
Wow! Vuiesc reţelele de socializare după apariţia pozei
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86 pe gratis!”
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86...
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
S-a întors acasă și a început să se dezbrace. Momentul de infarct, înregistrat!
S-a întors acasă și a început să se dezbrace. Momentul de infarct, înregistrat!
Actorul Tom Holland se retrage din social media pentru a-şi păstra sănătatea mintală
Actorul Tom Holland se retrage din social media pentru a-şi păstra sănătatea mintală
Veste CUMPLITĂ despre BUSU! Anunț trist despre celebrul prezentator de la PRO TV
Veste CUMPLITĂ despre BUSU! Anunț trist despre celebrul prezentator de la PRO TV
Elena Udrea, destăinuiri incendiare despre intimitatea ei. Adrian Alexandrov a spus tot
Elena Udrea, destăinuiri incendiare despre intimitatea ei. Adrian Alexandrov a spus tot
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Gravidă cu fiul vitreg! Cum a ajuns să facă doi copii cu cel pe care l-a crescut de la 7 ani
Gravidă cu fiul vitreg! Cum a ajuns să facă doi copii cu cel pe care...
Deznodământul trist al telenovelei din Iași! Amanta preotului s-a întors la soțul ei, care o bătuse din cauza infidelității
Deznodământul trist al telenovelei din Iași! Amanta preotului s-a întors la soțul ei, care o...
Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată! Soțul ei a dat vestea
Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată! Soțul...
Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!
Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!
Cum își 'fentează' supermarket-urile clienții. Imagini revoltătoare surprinse într-un celebru magazin
Cum își 'fentează' supermarket-urile clienții. Imagini revoltătoare surprinse într-un celebru magazin
Lidl va vinde un dispozitiv Parkside util pentru mașină și casă. Merge cu baterii și rezistă la apă
Lidl va vinde un dispozitiv Parkside util pentru mașină și casă. Merge cu baterii și...