Cum s-au îmbrăcat nașii la nunta Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda!

Autor: A.N.
Publicat: 24/08/2019 | 17:19

Cum s-au îmbrăcat nașii la nunta Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda! Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au întors toate privirile. 

Astăzi, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele pentru totdeauna, în fața lui Dumnezeu. Cei doi soți îi au ca nași pe Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu – care sunt de altfel și părinții spirituali ai Victoriei, fetița cea mare a prezentatoarei TV.

Cei doi miri, nașii și invitații loR au pășit pe un covor roșu când au ajuns în fața bisericii în care au ales să își jure iubire și credință în fața Lui Dumnezeu. Peste acesta au fost presărate numeroase petale de trandafiri roz cu alb. Gabriela Cristea a intrat în Biserica Basilescu din București la brațul nașului ei, Mădălin Ionescu. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA, PRIMELE IMAGINI ÎMBRĂCATĂ ÎN ROCHIA DE MIREASĂ. VEDETA ȘI TAVI CLONDA, FERICIȚI ÎN ZIUA CUNUNIEI RELIGIOASE)

Mădălin Ionescu a optat pentru un sacou mov, cămașă albă, papion, pantaloni și pantofi negri. Iar Cristina Șișcanu a ales pentru această zi specială o rochie roz, mulată, cu model în partea de sus, accesorizată cu o pălărie în aceeași nuanță și pantofi stiletto nude. Nașii au întors toate privirile și… pe bună dreptate!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI DE LA NUNTA GABRIELEI CRISTEA! CUM S-A MACHIAT NAȘA, CRISTINA ȘIȘCANU)

Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

 

Citește și...