Primele imagini de la nunta Gabrielei Cristea! Cum s-a machiat nașa, Cristina Șișcanu

Publicat: 24/08/2019 | 13:14

Nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda va fi oficializată în această după-amiază, iar pregătirile sunt în toi. Nu doar mirii și fiicele lor îmbracă ținutele de gală, ci și nașii: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, dar și fata cea mare a fostului realizator de emisiuni: Ștefania Ionescu este domnișoara de onorare a fostei prezentatoare de la Antena Stars. În urmă cu puțin timp, nașa îndrăgitului cuplu a dezvăluit cum s-a machiat în această zi specială.

Citește și: Gabriela Cristea se mărită azi cu Tavi Clonda! Ce ținute vor purta fiicele lor

Primele imagini de la nunta Gabrielei Cristea! Cum s-a machiat nașa, Cristina Șișcanu

Așa cum era de așteptat, pentru evenimentul important, Cristina Șișcanu a mers la un make-up artist, unde i s-a făcut un machiaj demn de o apariție strălucitoare. În timp ce era machiată, nașa Gabrielei Cristea a mărturisit că au început emoțiile pentru ziua de astăzi.

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată după ce a apărut în costume de baie sexy pe litoral. “Mai multă tonifiere nu ar strica”

În imaginile din galeria foto a articolului puteți vedea cum s-a machiat Cristina Șișcanu, care va purta la ținuta aleasă și o pălărie uriașă elegantă. “Gata, a început nebunia, avem o zi plină azi. După cum știți, evenimentul este astăzi: mă refer la cununia Gabrielei cu Tavi. Am venit la machiaj, Laura muncește asiduu, cu drag și spor. Frumos, superb!”, a spus soția lui Mădălin Ionescu într-un filmuleț urcat pe Insta Story. În colajul de mai jos este buchetul pe care Cristina Șișcanu și l-a făcut special pentru nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda.

Acesta este buchetul pe care Cristina Șișcanu și l-a comandat special pentru nunta Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda © Instagram
Acesta este buchetul pe care Cristina Șișcanu și l-a comandat special pentru nunta Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda © Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

Citește și...