Curs valutar BNR 12 mai 2020. Veste fabuloasă pentru toți românii! Cât a ajuns să coste azi 1 euro

Publicat: 12/05/2020 | 08:22
Curs valutar BNR 12 mai 2020. Veste fabuloasă pentru toți românii! Cât a ajuns să coste azi 1 euro

Banca Națională a României a făcut oferit informații cu privire la cursul valutar de astăzi și românii pot să se bucure, căci au parte de o surpriză fabuloasă! Euro este din nou în scădere, lucru numai bun pentru cei care își plătesc ratele și chiriile în moneda europeană.

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit informații în timp real cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi. Euro este în scădere din nou, așa că toți românii care plătesc rate și chirii în moneda europeană au toate motivele de bucurie.

UPDATE 13:21 – După actualizarea cursului valutar, monedele au astăzi, 12 mai, următoarele valori:

1 euro = 4.8297 lei

1 dolar american = 4.4639 lei

1 liră sterlină = 5.5046

Nu doar euro este în scădere, căci și dolarul american și lira sterlină sunt în scădere, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României.

Curs BNR euro

Euro este din nou în scădere! Moneda europeană înregistrează o valoare mai mică decât cea de ieri, spre bucuria tuturor românilor.

1 euro = 4.2349 lei

Curs BNR dolar american

Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, și dolarul american este în scădere. Moneda înregisteează o valoare mai mică decât cea de ieri, după cum se poate vedea în cursul valutar interbancar afișat în această dimineață.

1 dolar american = 4.4663 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui euro și în cazul unui dolar, lira sterlină scade și ea. Banca Națională a României informează că moneda are o valoare mai mică, însă valorile tuturor monedelor se pot modifica ușor până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și va fi stabilită valoarea lor fixă.

1 liră sterlină = 5.5022 lei

Citește și...