Curs valutar BNR 13 mai 2020. Zi de 13 cu ghinion. Surpriză: Câți lei costă 1 euro astăzi

Publicat: 13/05/2020 | 08:14
Curs valutar BNR 13 mai 2020. Zi de 13 cu ghinion. Surpriză: Câți lei costă 1 euro astăzi

Banca Națională a României a oferit informații în timp real cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 13 mai. Spre deosebire de zilele trecute în care a marcat numai scăderi, euro crește astăzi și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline. 

Potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar afișat în această dimineață, euro este din nou în creștere, după ce zilele trecute a înregistrat valori mai mici.

UPDATE 13:22 – După actualizarea cursului valutar, monedele au următoarele valori:

1 euro = 4.8349 lei

1 dolar american = 4.4578 lei

1 liră sterlină = 5.4873 lei

La fel se întâmplă și în cazul unui dolar american, căci și acesta crește. Lira sterlină se află și ea tot pe pantă crescătoare, după cum informează cursul interbancar, deci înregistrează și ea o valoare mai mare decât cea afișată ieri.

Curs BNR euro

După câteva zile în care a cunoscut scăderi, iar românii cu rate și chirii erau în culmea fericirii, se pare că ziua de 13 mai chiar este una cu ghinion! Moneda europeană crește din nou și are o valoare mai mare decât cea din zilele precedente.

1 euro = 4.8295 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american crește azi. Potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar afișat în această dimineață, moneda are o valoare mai mare decât cea de ieri.

1 dolar american = 4.4514 lei

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină este și ea în creștere! Banca Națională a României informează că moneda are o valoare mai mare decât cea de ieri. Cu toate acestea, lucrurile se pot schimba până la ora 13, atunci când cursul BNR va fi actualizat și se vor afișa valorile fixe ale monedelor de astăzi, 13 mai.

1 liră sterlină = 5.4643 lei.

Citește și...