Dan Negru pleacă de la Antena 1?! Ce propunere a primit ieri

Publicat: 23/07/2019 | 10:29
Dan Negru pleacă de la Antena 1?! Ce propunere a primit ieri

Nu mai este un secret pentru nimeni că Dan Negru, carismaticul prezentator de la Antena 1, este un magnet din punct de vedere al audiențelor. Și nu numai în ceea ce privește emisiunile de revelion – acolo unde este lider absolut, de mai mulți ani -, ci și atunci când vine vorba despre orice apariție pe ”sticlă” în postura de gazdă a altor emisiuni.

Dan Negru a avut parte de o surpriză de proporții și a scris despre ea chiar pe contul său de socializare. Vedeta a fost invitată să prezinte un eveniment care urmează să aibă loc în 2021. Despre ce este vorba? Pur și simplu despre o nuntă, iar cineva ține cu tot dinadinsul să-l convingă pe entertainer să fie prezent la fericitul eveniment.

Nunta este fixată pe data de 21 august 2012, iar rugămintea părintelui este ca Dan Negru să prezinte nunta. Cu arât mai mult cu cât este apreciat de respectiva familie, fiind chiar ”iubit nespus”. Mai mult, respectivul mesager așteaptă o confimare rapidă din partea lui Dan Negru și promite că va trimite ”avansul solicitat”. Răspunsul lui Dan Negru este… antologic.

”Dacă m-aș pricepe să prezint nunți aș avea programul plin pe următorii 3 ani??? În Romania, nicio afacere nu-și poate face un business plan pe 3 ani avans. Nunțile, da!?”, a afirmat prezentatorul de la Antena 1, conform libertatea.ro.

Citește și...