Dani Mocanu instigă din nou la violență. Ipostaza scandaloasă în care s-a fotografiat manelist, alături de o blondină

Autor:
Publicat: 04/07/2020 | 19:34
Dani Mocanu instigă din nou la violență. Ipostaza scandaloasă în care s-a fotografiat manelist, alături de o blondină

Dani Mocanu stârnește controverse pe bandă rulantă. Manelistul s-a fotografiat de curând într-o ipostază scandaloasă și nu s-a ferit deloc să posteze imaginea șocantă pe internet. 

Dani Mocanu a fost acuzat de mai multe ori că instigă la violență împotriva femeilor și chiar a ajuns pe mâna oamenilor legii din această cauză. Cu toate acestea, manelistul trăiește fix așa cum își dorește și nu ține cont de nimic. Mai mult, s-a pozat de curând într-o ipostază scandaloasă, după care a postat imaginea pe contul său de Instagram, în văzul tuturor celor care îl urmăresc pe rețeaua de socializare.

NU RATA – DANI MOCANU, ÎNREGISTRAT CÂND SPĂRGEA O MAȘINĂ! CE A VRUT SĂ IA MANELISTUL

Mai exact, Dani Mocanu s-a pozat în timp ce consumă alcool și trage de păr o domnișoară misterioasă, a cărei față nu a putut fi văzută în imaginea cu pricina.

Deși a primit multe critici din partea internauților din cauza imaginii respective, Dani Mocanu a fost și încurajat de unele persoane să facă în continuare ceea ce îi place și să trăiască după bunul său plac. În imaginea cu pricina, blondina pe care Dani Mocanu o trage de păr poartă lenjerie intimă și o geacă de piele, neagră și nu pare a fi foarte deranjată de comportamentul manelistului.

Dani Mocanu a fost amendat de Poliție, în perioada stării de urgență

Dani Mocanu era amendat de un polițist în perioada stării de urgență, pentru că a ieșit la o blimbare cu bolidul său impresionant. A uitat de declarația pe proprie răsundere și a fost, imediat, taxat. Amenda a fost uriașă, manelistul, revoltat. Degeaba a încercat să justifice într-un fel, agentul nu a avut deloc milă de celebrul artist.

CITEȘTE ȘI – DANI MOCANU, DIN NOU PROBLEME CU OAMENII LEGII? „DACĂ NU MAI POSTEZ NIMIC, ÎNSEAMNĂ CĂ M-A ARESTAT”

După acel episod, Dani Mocanu a declanșat războiul online cu polițistul.”De obicei, polițistii din România nu mă deranjează în trafic. Dar uite ca s-a găsit unul mai îndrăzneț să-mi dea amendă… În fine, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să-și ceară scuze. Că eu sunt băiat pocăit și am încredere în Dumnezeu”,scria Dani Mocanu pe Facebook.