Dani Mocanu, din nou probleme cu oamenii legii? „Dacă nu mai postez nimic, înseamnă că m-a arestat”

Autor:
Publicat: 27/05/2020 | 11:38
Dani Mocanu, din nou probleme cu oamenii legii? „Dacă nu mai postez nimic, înseamnă că m-a arestat”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dani Mocanu a avut, de-a lungul timpului, numeroase probleme cu legea. Manelistul a fost implicat în multe ilegalități, dar de fiecare dată a reușit să scape și să se reîntoarcă la marea lui iubire: muzica!

Deși nicio problemă cu legea nu i-a pus capac până acum, Dani Mocanu și-a îngrijorat serios fanii de pe Instagram, după ce a postat un mesaj șocant pe rețeaua de socializare.

CITEȘTE ȘI – DANI MOCANU, ÎNCĂ O AROGANȚĂ ÎN PLINĂ PANDEMIE. CUM S-A FILMAT CELEBRUL MANELIST: ”ALO, VIAȚA MEA!”

Manelistul a scris pe InstaStory următorul lucru: „Dacă nu mai postez nimic, înseamnă că m-a arestat”, iar cei care îl iubesc și îi ascultă muzica au cam intrat în panică. Ce-i drept, totul este cu atât mai halucinant cu cât, din momentul postării mesajului cu pricina, Dani Mocanu nu a mai postat nimic altceva.

Cu toate acestea, manelistul nu a oferit alte detalii, astfel că fanii nu știu, pentru moment, dacă este vorba de ceva serios sau de o simplă glumă din partea artistului.

Ce mașină conduce Dani Mocanu

Este considerat regele vizualizărilor de pe Youtube și orice piesă lansează, devine rapid un hit. Cu asemenea succes în viața profesională, Dani Mocanu își permite să arunce sume colosale pe aroganțe de lux și să se „scalde” în bani și mofturi. Unul dintre mofturi este mașina pe care o conduce.

NU RATA – CUM ÎȘI NUMĂRĂ, DE FAPT, DANI MOCANU BANII ACASĂ. VIDEO

În curtea lui Dani Mocanu se găsește un bolid de lux, un Porsche Panamera pentru care manelistul a scos din portofel impresionanta sumă de 40.000 de euro și nu e de mirare că face ravagii pe străzi!

Dani Mocanu, amendat de Poliția Rutieră

În plină pandemie de coronavirus, Dani Mocanu s-a convins că unde-i lege, nu-i tocmeală, așa că s-a ales cu o felicitare din partea Poliției Române.

În această perioadă, cetățenii care vor să se deplaseze în afara locuinței trebuie să aibă motive serioase și, bineînțeles, să aibă asupra lor documentele necesare: buletinul de identitate și declarația pe propria răspundere. Cu toate acestea, nu toți cetățenii se pliază pe noile legi, așa că Dani Mocanu s-a cam ales cu o amendă!

Pentru că a ieșit din casă fără declarația pe propria răspundere, Dani Mocanu a fost oprit de Poliția Română și amendat cu o sumă colosală! Spunem colosală pentru că cea mai mică amendă este de 2.000 de lei, așa că nu este deloc de…aruncat pe fereastră!