Daniela Crudu, răsfăţată în stil mare! Calul lui iubi costă mai mult decât un bolid de lux

Publicat: 09/10/2017 | 10:47

Cruduţa a dat lovitura! Bruneta se iubeşte cu tinerelul de numai 24 de ani Radu Maricuţa, fiul unuia dintre cei mai bogaţi foşti primari din ţara noastră. Averea tatălui-socru al Danielei Crudu este estimată  la o sută de milioane de euro. 

Tatăl lui Radu Maricuţa deţine printre proprietăţile sale şi o herghelie, unde se găsesc numai cai de rasă, iar cele mai valoroase exemplare trec de 455 de mii de euro. Daniela a mers şi a vizitat locul şi chiar a luat şi câteva lecţii de călărie. 

Relaţia dintre Daniela Crudu şi Radu Maricuţa pare să fie din ce în ce mai serioasă. Există zvonuri că fosta asistentă tv ar vrea să se facă fată de casă şi să se mărite. Cei doi şi-au asumat abia vara aceasta relaţia, însă povestea lor a început acum mult timp. Cruduţa şi Radu Maricuţa s-au cunoscut acum şapte ani de zile, înainte ca fosta asistentă TV să îl întâlnească pe Costea. Cei doi au vorbit şi în timpul relaţiei brunetei cu fostul fotbalist.

Dan Capatos a mărturisit că Daniela Crudu ar vrea să-l pună naş, în cazul în care se mărită. Mai mult, prezentatorul tv a mărturisit, în emisiunea pe care o prezintă, că relaţia Cruduţei cu Radu este extrem de serioasă: „Băiatul ăsta a umblat după ea ani de zile!”

Citește și...