Mărturii în premieră. Am aflat de ce îl obsedează fosta asistentă TV pe puştiul cu tată milionar: ”Cu 7 ani în urmă, Cruduţa l-a făcut bărbat!”

Publicat: 09/10/2017 | 00:00

Daniela Crudu iubeşte din nou! E mai îndrăgostită ca niciodată de Radu Maricuţa, fiul unuia dintre cei mai bogaţi foşti primari din ţara noastră! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat şi de ce e obsedat tânărul de numai 24 de ani de focoasa brunetă. (VEZI ŞI: Imaginile-dovadă. Cruduţa şi-a asumat în sfârşit iubiţelul cu tată multimilionar!)

Daniela Crudu şi-a asumat relaţia cu Radu Maricuţa, fiul unuia dintre cei mai bogaţi foşti primari din ţara noastră, şi le-a povestit, îndrăgostită lulea, prietenilor cum l-a făcut pe tânăr să-i cadă în mreje. (CITEŞTE ŞI: Legătura dintre Daniela Crudu şi Jean de la Craiova. Bruneta a acceptat oferta menlistului de a…)

Cea mai bună prietenă a Danielei Crudu a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că relaţia dintre fosta asistentă TV şi băiatul de bani gata este una mai veche. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu şapte ani, pe când Radu era doar un adolescent de 17 ani.

Daniela Crudu l-a ”avut pe mână” pe Radu când acesta era doar un puştan şi se pare că tânărul a rămas ”obsedat” de brunetă, după ce ea l-a făcut bărbat. Cei doi au păstrat legătura de-a lungul anilor, iar tânărul nu a renunţat niciodată la ideea de a se întoarce alături de vedetă şi se pare că i-a reuşit. (VEZI AICI: Transformare radicală pentru Daniela Crudu. A rămas brunetă dar…”Ce schimbareeeee! Eşti…”)

”Un nou iubit… Nu e chiar un nou iubit, pentru că ei au mai fost împreună. Se cunosc de foarte mulţi ani. De şapte mai exact! Daniela şi Radu au mai fost împreună şi înainte ca ea să fie cu Mihai Costea. E o poveste mai veche. Ei au menţinut legătura în toţi aceşti ani, şi chiar şi în perioada în care ea era cu Mihai Costea, deşi nu l-a înşelat pe fotbalist niciodată. Da, el e foarte îndrăgostit de ea, însă nu au ajuns încă să vorbească despre căsătorie şi chestii d-astea. Aleg să trăiască momentul, mai ales că Daniela e o fire care crede în prezent şi nu în viitor. Nu este o relaţie chiar uşoară, mai ales că este la distanţă. El la Sibiu, ea la Bucureşti! Dar, na, acum au început să se vadă mai des”, a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, una dintre cele mai bune prietene ale Cruduţei. (CITEŞTE ŞI: Daniela Crudu s-a pozat în maşină! Când s-au uitat mai bine, nu le-a venit să creadă cum arată şi cine era lângă ea: ”Puteam să jur că e soţia lui Pepe, nu tu!”)

Daniela Crudu şi-a asumat relaţia cu Radu Maricuţa

Daniela Crudu a făcut public în această vară că iubeşte din nou, după relaţia eşuată cu Mihai Costea, împreună cu care a fost mai bine de patru ani. De la despărţirea de Nilă, fosta asistentă TV a fost extrem de reţinută în ceea ce priveşte bărbaţii din viaţa ei, Radu fiind primul iubit pe care l-a prezentat lumii. (CITEŞTE ŞI: Bunica Danielei Crudu a rupt tăcerea. Ce a spus despre nepoata ei. „Era foarte…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...