Daniela Crudu, schimbare radicală de look. Fosta asistentă TV şi-a pus două culori tari în cap: roz şi mov

Publicat: 14/11/2017 | 15:05

Relaţia de iubire pe care o are îi prieşte Danielei Crudu... Şi, atunci când nu e surprinsă de partener cu un braţ de trandafiri roşii, vedeta dă iama în saloanele de înfrumuseţare pentru mici "retuşuri" sau schimbări de look. Aşa s-a întâmplat şi azi, iar fanii au rămas cu gura căscată când au văzut poza în care părul negru ca abanosul al Cruduţei nu mai apare.

Daniela Crudu trăieşte o poveste de dragoste alături de Victor Faur, un tânăr care este un fost hacker care a spart serverele NASA. Iar azi a vrut să-l surprindă atât pe el, cât şi pe fani, după ce şi-a făcut un selfie în care poartă o perucă roz cu mov. Fotografia a fost pe placul tuturor, pentru că a strâsn într-un timp scurt o mulţime de like-uri.

În curând, fosta asistentă TV va apărea într-o nouă emisiune. În timpul în care a lipsit de pe micile ecrane, Cruduţa nu a putut să stea departe şi de camerele de filmat, iar recent, ea a filmat clipul unei melodii lansată de Jean de la Craiova.

Citeşte şi: VIDEO / Daniela Crudu, desculţă şi cu un decolteu până la buric în cel mai nou clip al lui Jean de la Craiova. Reacţia manelistului când a aflat cine e noul iubit al brunetei

Recomandarea CIAO.RO