VIDEO / Daniela Crudu, desculţă şi cu un decolteu până la buric în cel mai nou clip al lui Jean de la Craiova. Reacţia manelistului când a aflat cine e noul iubit al brunetei

Publicat: 04/11/2017 | 14:07

Daniela Crudu apare în videoclipul celei mai noi melodii a lui Jean de la Craiova, "Toate florile". Fosta asistentă TV are ţinute sexy şi provocatoare în clip şi, deşi, ne-a obişnuit cu pantofi cu toc care de care mai interesanţi, de data asta a decis să renunţe la ei. Astfel, ea a filmat desculţă. În cadrul unui interviu, Jean de la Craiova a avut o reacţie haioasă când a auzit că Daniela Crudu se iubeşte cu un alt băiat decât cel de care ştia el.

“Toate florile din lume / La picioare ti le-as pune of / Cata iubire am pentru tine / Si cat de bine ma simt cu tine / Sunt fericit atunci cand esti cu mine / Haide haide haide pune-ma sa jur / Haide hai ca te iubesc ca un nebun / Spune-mi cine cine te-ar iubi ca mine / N-are n-are n-are cine” sunt doar câteva dintre versurile melodiei „Toate florile”, lansată de curând de Jean de la Craiova.

Carismaticul manelist a colaborat cu Daniela Crudu, alături de care formează un cuplu în imaginile celui mai nou clip al său. Prezent într-un platou de televiziune, artistul a mărturisit că nu ştie prea multe despre cum stă Cruduţa la capitolul „iubire”, iar când a fost întrebat dacă bruneta sexy a fost sunată de iubiţi în timp ce filmau videoclipul melodiei „Toate florile”, el a negat.

„Nu a sunat-o nimeni. Dar ce e aici? Îi schimbă ca pe ciorapi? Daniela ştie ce face, ea o dulce.”, a spus Jean de la Craiova în cadrul unei emisiuni TV.

În prezent, Daniela Crudu se iubeşte cu Victor Faur, un tânăr care este un fost hacker care a spart serverele NASA.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV. Asistenta TV s-a despărţit şi de ultimul iubit şi… Am filmat-o pe Cruduţa în amor cu faimosul hacker care a spart serverul NASA!