VIDEO EXCLUSIV. Asistenta TV s-a despărţit şi de ultimul iubit şi… Am filmat-o pe Cruduţa în amor cu faimosul hacker care a spart serverul NASA!

Publicat: 04/11/2017 | 00:00

Daniela Crudu are un nou iubit. Pe numele său Victor Faur, acesta este un fost hacker care a spart serverele NASA, fiind condamnat la închisoare cu suspendare pentru acest lucru şi obligat să plătească 240.000 de dolari statului american. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, publică în exclusivitate imagini cu Daniela Crudu şi Victor Faur distrându-se împreună în club, foarte apropiaţi unul de celălalt. (CITEŞTE ŞI: Adevărul despre ultima despărţire din showbiz. De ce l-a părăsit Cruduţa pe iubitul cu tată milionar: ”E un copil! Nu a putut să…”)

De altfel, Victor Faur nu face niciun secret din faptul că s-a „cuplat” cu Daniela Crudu, el publicând pe contul său de Instagram două fotografii în care apare alături de fosta asistentă TV, una dintre ele cu cei doi într-o ipostază foarte tandră.

Daniela Crudu s-a despărţit de curând de Radu Maricuţa, fiul fostului primar milionar al Şelimbărului, Daniel Maricuţa. Înainte de a se amoreza de Victor, fosta asistentă TV l-ar fi „tradus” pe Radu cu cel mai bun prieten al lui, Răzvan de la Giurgiu. Dacă era dragoste adevărată nu făceam asta. Radu e un copil, nu a putut să se ridice la nivelul meu. Răzvan are afacerea lui, e pe cont propriu. Dacă era să fie dragoste, cred că am fi putut trece peste asta. Eu îmi doresc o relaţie deschisă cu un bărbat care să ştie să menţină aprinsă flacăra pasiunii. Oricum, m-am băgat într-o lume şi am o viaţă în care nu am ce face altfel. Asta e. Nu pot să mă cuminţesc dintr-o dată, să mă închid în casă şi să spun «GATA!». Poate să câştig la LOTO şi atunci asta e”, i-ar fi mărturisit Daniela cele mai bune prietene ale sale, cu o urmă de regret în glas. (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: EXCLUSIV! Mesaje şocante! Iubitul părăsit i-a dat ultimatum Cruduţei: ”Dacă nu te întorci la mine, MĂ SINUCID!”)

Victor Faur s-a mutat în Capitală

Arădeanul Victor Faur a fost în centrul unui scandal imens, după ce, în 2005-2006, la numai 20 de ani, a reuşit performanţa de a penetra sistemele de securitate ale computerelor NASA, ale Marinei Americane (US Navy) şi ale Departamentului american de Energie. Faur era cunoscut în mediul online drept SirVic.

Victor Faur putea fi condamnat la 54 de ani de închisoare în SUA dacă ar fi fost judecat acolo, însă a fost salvat de un acord între România şi Statele Unite, care nu includea noile infracţiuni legate de IT. SirVic a fost judecat în România, aici riscând o pedeapsă maximă de 12 ani de închisoare. În cele din urmă, Victor Faur a fost condamnat la un an şi patru luni cu suspendare şi a fost obligat să plătească statului american 240.000 de dolari. Dintre aceştia, circa 214.000 au ajuns la NASA.

Victor Faur a intrat în afaceri în 2008, înfiinţând pe numele mamei lui o firmă IT. „Merge binişor, pentru cât mă implic eu în prezent”, spunea Victor Faur, care s-a mutat în Bucureşti după scandalul imens care l-a adus pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Victor Faur locuieşte acum în Capitală, el luându-şi doctoratul în informatică la Universitatea Politehnica din Timişoara. (CITEŞTE AICI: VIDEO EXCLUSIV. Despărţire-şoc în showbiz: fosta asistentă „păcătoasă” l-a părăsit brutal pe fiul primarului multimilionar! Cruduţa s-a ”spart” la manele cu cel mai bun prieten al iubitului ei…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...