VIDEO EXCLUSIV. Despărţire-şoc în showbiz: fosta asistentă „păcătoasă” l-a părăsit brutal pe fiul primarului multimilionar! Cruduţa s-a ”spart” la manele cu cel mai bun prieten al iubitului ei…

Publicat: 24/10/2017 | 00:00

După ce, în urmă cu o lună, vă arătam AICI imaginile care dovedeau că Daniela Crudu îşi asuma relaţia cu Radu Maricuţa, fiul unuia dintre cei mai bogaţi foşti primari din ţara noastră, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, revine cu informaţii “calde” în ceea ce priveşte relaţia dintre cei doi. (VEZI ŞI: Mărturii în premieră. Am aflat de ce îl obsedează fosta asistentă TV pe puştiul cu tată milionar: ”Cu 7 ani în urmă, Cruduţa l-a făcut bărbat!”)

Deşi bruneta părea că şi-a găsit liniştea pe plan amoros, după o pauză destul de lungă de la despărţirea de Mihai Costea – la un moment dat, chiar au existat zvonuri că ar vrea să se facă fată de casă şi să se mărite – lucrurile s-au schimbat radical. Cu toate eforturile făcute de tânărul din Sibiu pentru a o ţine aproape, fosta asistentă TV i-a dat papucii, iar, la scurt timp, s-a „combinat” cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Maricuţa, Răzvan de la Giurgiu, un tip plin de bani şi la fel de petrecăreţ ca ea.

Cu ocazia zilei sale de naştere, Răzvan a dat petrecere mare la Loft, printre invitaţi fiind şi Daniela Crudu, însă nu şi prietenul lui, Radu Maricuţa, cu care se pare că nu vorbeşte de ceva vreme. (CITEŞTE ŞI: Daniela Crudu, în vacanţă cu iubitul tinerel! Unde a dus-o Radu Maricuţa)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă arată imagini interzise minorilor, în care Daniela şi Răzvan de la Giurgiu dau frâu liber sentimentelor. Bruneta îşi sărută fără reţineri partenerul, iar, la un moment dat, îl invită şi pe Maricuţa să se li alăture. “Hai, iubi, şi tu“, îi spune bruneta, la care prietenul lui adaugă: ”Dacă nu vii, e problemă mare“. Şi… a fost! După ce s-au “încălzit“ bine în cel mai de fiţe club din Capitală, au mers la manele, acolo unde distracţia a continuat până dimineaţă, Cruduţa făcând un adevărat show pe ritmuri orientale.

La scurt timp după ce a văzut postările brunetei pe reţelele de socializare, tânărul a scris pe pagina sa de Facebook: „Câinii ce latră, nu muşcă, şi când plouă, intră în cuşcă„.

Maricuţa, obsedat de Cruduţa

Tânărul de 24 de ani o să aibă o mare surpriză când o să afle că lucrurile au mers mult mai departe. A doua zi, Răzvan a mers alături de brunetă la părinţii săi, la Giurgiu, ceea ce ne duce cu gândul că cei doi vor ceva mai mult decât o noapte… de dragoste.

Radu Maricuţa, fiul fostului fostului primar al localităţii Şelimbăr, de lângă Sibiu, este, de vreo patru ani, topit după asistenta păcătoasă, cam de când Daniela Crudu a fost invitată la zilele oraşului şi i-a căzut cu tronc fiului edilului. Daniela Crudu l-a ”avut pe mână” pe Radu când acesta era doar un puştan şi se pare că tânărul a rămas ”obsedat” de brunetă, după ce ea l-a făcut bărbat.

Cei doi au păstrat legătura de-a lungul anilor, iar tânărul nu a renunţat niciodată la ideea de a se întoarce alături de vedetă şi se pare că i-a reuşit, însă nu pentru mult timp. (NU RATA, AICI: Juniorul celui mai bogat primar din România a comandat roabe cu vin de ziua lui, dar s-a făcut de râs când a venit nota de plată!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)