EXCLUSIV! Mesaje şocante! Iubitul părăsit i-a dat ultimatum Cruduţei: ”Dacă nu te întorci la mine, MĂ SINUCID!”

Publicat: 25/10/2017 | 00:00

Imaginile cu Daniela Crudu şi noul ei iubit, Răzvan de la Giurgiu, pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vi le-a prezentat AICI, au stârnit un adevărat cutremur în showbizul românesc, dar mai ales în inima "fostului" Cruduţei, Radu Maricuţa. (CITEŞTE ŞI: Mărturii în premieră. Am aflat de ce îl obsedează fosta asistentă TV pe puştiul cu tată milionar: ”Cu 7 ani în urmă, Cruduţa l-a făcut bărbat!”)

Fiul unuia dintre cei mai bogaţi foşti primari din ţara noastră şi-a pierdut cumpătul când a văzut că unul dintre cei mai buni prieteni ai lui s-a „combinat” cu iubita lui. Înnebunit după fosta asistentă TV, puştiul i-ar fi scris în disperare brunetei, rugând-o să se întoarcă la el. Văzând că ea nu are nici un gând de împăcare, i-ar fi dat ultimatum şi i-ar fi spus că se sinucide, dacă nu se întoarce la el. (VEZI AICI: Daniela Crudu, în vacanţă cu iubitul tinerel! Unde a dus-o Radu Maricuţa)

Radu a fost şocat când a văzut ce s-a întâmplat între Daniela şi Răzvan, îi scrie non-stop şi o roagă să se întoarcă la el, ba chiar i-a dat ultimatum, i-a spus«Dacă nu te întorci la mine, mă sinucid». În toată povestea asta, el nu o vede vinovată pe ea, ci pe Răzvan, ameninţându-l  prin intermediul prietenilor comuni pe care îi au“, a declarat o persoană din anturajul lui Maricuţa, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

„Îi pun interdicţie în Bucureşti, în Mamaia şi peste tot”

În timp ce ar încerca să o readucă în viaţa lui pe Cruduţa, Radu ar vrea şi să se răzbune cu orice preţ pe prietenul lui şi nu ar fi ezitat să îl ameninţe. “Când o să mă vezi live, o să-ţi vezi cel mai mare coşmar al tău, o să te filmez pi***du-mă pe tine, ţigan borât din Giurgiu. Te violez p***o, îţi dau la m**e ca în ‘98”, sunt doar câteva dintre ameninţările pe care tânărul de 24 de ani i le-ar fi adresat lui Răzvan de la Giurgiu, potrivit mesajelor intrate în posesia noastră.

Se pare că Maricuţa nu are “boală” doar pe Răzvan de Giurgiu, ci şi pe Mihai, unul dintre prietenii comuni, pe care l-a sunat şi l-a înjurat. “Nu am nimic cu tine, dar spune-i prietenului tău (n.r. Răzvan de la Giurgiu) că îl violez în c*r şi pe familia lui şi pe toţi morţii lui. Ăla nu mai are voie nicăieri în ţara asta, e cel mai mare lache. Eu fac ce vreau, ce vrea p**a mea, eu iert pe cine vrea p**a mea, îi pun interdicţie în Bucureşti, în Mamaia şi peste tot. Taci în p**a mea şi nu îmi mai spune mie cu cine era şi cu cine nu era”, i-ar fi spus Radu Maricuţa lui Mihai să îi transmită lui Răzvan. (NU RATA, AICI: Imaginile dovadă. Cruduţa şi-a asumat în sfârşit iubiţelul cu tată multimilionar!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...