Daniela Gyorfi s-a pozat nemachiată. Cum arată fața artistei, care a fost criticată pentru operațiile estetice

Publicat: 16/04/2019 | 23:26

La 50 de ani, Daniela Gyorfi s-a lăsat pozată nemachiată, iar imaginea a fost făcută publică. Fanii cântăreței au analizat foarte bine fața artistei, care a fost criticată de multe ori pentru operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Artista are o fetiță cu partenerul ei de viață, George Tal.

Citește și:  Motivul pentru care Daniela Gyorfi refuză să se mărite cu George Tal: “Nu este ușă de biserică”

Daniela Gyorfi și tatăl fiicei sale au mers astăzi la sală și nu au ratat momentul de a se fotografia și de a împărtăși fanilor cum și-au petrecut după-amiaza. George Tal a fost cel care a postat imaginea în care partenera lui de viață apare fără strop de machiaj. “#relax#sport (…)#thebest#” este mesajul scris de impresarul cântăreței pe Facebook. “Superbi”, “Vă pup și vă îmbrățișez cu drag” sunt două dintre comentariile pe care le-au lăsat fanii lor.

Citește și: Daniela Gyorfi a spus câte operații estetice are, de fapt: “Mi-e și rușine”

Daniela Gyorfi a devenit mamă pentru prima dată în 2011

Celebra interpretă a născut-o pe fiica ei pe când avea 42 de ani.  Maria a venit pe lume pe 16 februarie 2011 în urma unei operații de cezariană la o clinică privată din Capitală. Ea avea greutatea de 2,640 kilograme și înălțimea de 48 de centimetri. Fiica Danielei Gyorfi a venit cu o săptămâna mai devreme decât era programată. Partenerul artistei este  impresarul George Tal și el mai are încă trei copii din relațiile sale anterioare.

Daniela Gyorfi este o cântăreață română de origine maghiară. S-a născut pe 12 octombrie 1968 la București, a urmat cursurile liceului George Enescu și apoi Școala Populară de Artă.
Citește și...