De ce a refuzat naşul Gigi Becali să intre în biserică la botezul fiului lui Borcea… Motivul e HALUCINANT!

Publicat: 02/05/2017 | 00:00

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel l-au botezat luni pe Milan, fiul lor, însă Gigi Becali, bun prieten cu fostul şef dinamovist  si naşul de cununie, nu a participat la slujba de creştinare. CANCAN. ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat motivul. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Gigi Becali şi soţia lui au ajuns în jurul orei 16.00 la vila lui Borcea din Pipera şi au rămas acolo pe tot parcursul slujbei religioase. Potrivit surselor noastre, finanţatorul Stelei a luat această decizie pentru că ţine doliu după ce Sofica Dumitraşcu, verişoara sa primară, a decedat.

Femeia, care a fost unul din cei cunoscuţi judecători din România, după care a trecut în avocatură, era foarte apropiată de Becali. Din postura de avocat, femeia l-a ajutat pe latifundiarul din Pipera atunci când a avut probleme cu legea. Şi chiar dacă verişoara lui Becali a murit la începutul acestui an, milionarul şi soţia lui ţin încă doliu. Motiv pentru care nu au mers la biserică.

În timpul slujbei de creştinare a avut loc, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o întâmplare mai puţin obişnuită. Preotul a avut ceva probleme să-l bage pe Milan în cristelniţă, şi asta pentru că băiatul are 11 luni şi nu prea… încăpea.


Bodyguarzii au făcut zid
Bodyguarzii au făcut zid

Cristi Borcea a angajat pentru acest eveniment o echipă de bodyguarzi condusă de Ştefan Demici, antrenorul echipei de rugby Dinamo (VEZI CE I-A FĂCUT UNEI PRIETENE). Bodyguarzii au purtat costume negre şi au avut căşti în ureche, cel mai probabil inspiraţi de filmele în care agenţii de la Secret Service îl apără pe preşedintele Americii.

Ceremonia a fost una restrânsă, iar la eveniment au participat prietenii apropiaţi ai lui Borcea şi Pelinel. Printre aceştia, doctoriţa Alexandra Mihai, naşa lui Milan, care a strălucit prin ţinuta purtată, dar şi antrenoarea de fitness Luminiţa Nicolescu, cea care a  participat la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De la biserică, Borcea şi invitaţii săi au ajuns la vila din Pipera, acolo unde au petrecut de minune.  (VEZI AICI IMAGINI EXCLUSIVE DE LA BOTEZUL MICUŢULUI MILAN)

Citește și...