De ce nu-l suportă antrenorul Daum pe Alibec! Neamţul a minţit grav când a anunţat că…

Publicat: 04/09/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, motivul pentru care Christoph Daum nu-l are la inimă pe Denis Alibec. Mai mult, neamţul ar fi minţit grav când a anunţat că va discuta personal cu atacantul şi că îi va explica motivul pentru care nu este convocat. Conform unor surse din anturajul echipei naţionale, selecţionerul nu l-a contactat deloc pe fotbalistul lui FCSB. (CITEŞTE ŞI: Chiricheş l-a demolat pe Daum: „Ne chinuim la fiecare meci!”)

Christoph Daum a încercat să vină cu propriile idei şi să aducă lucruri noi la echipa naţională, însă s-a făcut de râs. Iar alegerile în ceea ce priveşte selecţia sunt, fără discuţie, dezastruoase. Pentru partidele cu Armenia şi Muntenegru, în lot s-au regăsit fotbalişti precum Nicuşor Stanciu, Andrei Ivan sau Adi Popa, care au evoluat foarte puţin în acest sezon. Nu au avut, însă, loc Denis Alibec sau Constantin Budescu, fotbalişti cu evoluţii apreciate în tricoul lui FCSB. (VEZI AICI: IMAGINI EXCLUSIVE cu neamţul de la ”naţionala” României! Are salariu de 500 mii €, dar zboară cu… low-cost!)

Neconvocarea lui Denis Alibec i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. Criticat de suporteri şi de oameni importanţi din fotbalul românesc, Christoph Daum a anunţat că va rămâne fidel deciziilor sale şi nu se va răzgândi, sub nicio formă, în privinţa atacantului lui FCSB. Ba mai mult, a anunţat că va purta o discuţie cu el şi îi va explica motivele pentru care nu face parte din lot.

Eu fac o analiză mai întâi şi nu mă sucesc peste noapte. Alibec este un jucător fantastic, dar trebuie să vorbesc personal cu el, nu să primească informaţii prin intermediul presei asupra motivului pentru care nu este convocat”, a anunţat Christoph Daum.

Adevărul despre neconvocarea lui Alibec: “Daum nu-l are deloc la inimă”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a discutat cu mai multe persoane din anturajul echipei naţionale şi a aflat motivul pentru care Daum nu-l suportă pe Alibec. În plus, neamţul ar fi minţit grav când a anunţat că va discuta cu atacantul şi că îi va explica motivul pentru care nu este convocat. În realitate, nici selecţionerul, nici colaboratorii săi nu l-au contactat pe atacant.

Lucrurile sunt foarte simple. Alibec nu a greşit cu absolut nimic la antrenamentele conduse de Daum. Nu a existat niciun schimb de replici între cei doi. Pur şi simplu, Daum nu-l suportă pe Alibec. Degeaba zice peste tot că îl place, pentru că nu este deloc aşa. Nu-l are deloc la inimă. Am înţeles că neamţul este deranjat de simpatia de care se bucură atacantul atât din partea jurnaliştilor, cât şi a oamenilor de fotbal. Acest lucru l-a transformat pe Alibec într-o persoană antipatică pentru Daum. Fapt de neînţeles. Ăsta este, cu siguranţă, motivul pentru care nu este convocat. Pentru că altul nu există. Repet, nu i-a greşit cu nimic selecţionerului.

De asemenea, Daum este şi un mare mincinos. A spus că va discuta personal cu Alibec, lucru pe care nu l-a făcut. Denis nu a primit niciun telefon, nicio explicaţie, deşi neamţul anunţa că va lua legătura cu fotbalistul. Nici selecţionerul, nici colaboratorii săi nu l-au sunat. Alibec ar fi meritat o explicaţie, dar nu a primit-o. Daum şi staff-ul său au un orgoliu prostesc. Iar de suferit are doar echipa naţională. Altfel am fi arătat cu Alibec în teren, toţi băieţii din lot sunt conştienţi de asta”, au povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, surse din anturajul echipei naţionale.

În mandatul lui Christoph Daum, Denis Alibec are doar trei selecţii. În partidele tur cu Armenia şi Kazahstan a fost rezervă neutilizată, în timp ce în meciul cu Danemarca a bifat doar 27 de minute. În alte şase dispute, neamţul l-a lăsat pe atacant în afara lotului. (CITEŞTE ŞI: Colegii lui se antrenează în Slovacia, iar el… Ce face Alibec singur acasă, la Bucureşti… Avem imaginile!)