IMAGINI EXCLUSIVE cu neamţul de la ”naţionala” României! Are salariu de 500 mii €, dar zboară cu… low-cost!

Publicat: 02/07/2017 | 00:04

Deşi câştigă 500.000 de euro pe an ca selecţioner al reprezentativei de fotbal a României, Christoph Daum a revenit din Germania cu o cursă low-cost, alături de "navetiştii" obişnuiţi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate imaginile. (VEZI AICI: Declaraţii exclusive. S-a spart ”buba” la naţională. Fotbaliştii, revoltă împotriva lui Burleanu: ”Ne foloseşte ca pe nişte…”)

Imediat după ce echipa naţională s-a făcut de râs la Euro 2016, Federaţia a decis să aducă un selecţioner străin. Primul din istorie. Christoph Daum a fost alesul, un neamţ care este remunerat, anual, cu 500.000 de euro. Zilele trecute, acesta a fost plecat în Germania, pentru a-i vizita pe cei dragi şi pentru a-şi rezolva anumite probleme personale. (VEZI AICI: Antrenorul german a păţit-o în Bucureşti, iar noi am fost acolo! Daum, ”atacat” la semafor de sosia lui Fidel Castro!)

A revenit în România în cursul zilei de joi. Surprinzător, având în vedere salariul pe care îl încasează de la FRF, a ales o cursă low-cost. Daum a călătorit cu oamenii obişnuiţi, fără fiţe de business class, aşa cum se poate observa din imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Dacă este un personaj cu “arici” la buzunar şi a dorit să facă economie sau, pur şi simplu, nu a găsit alt avion, doar selecţionerul în persoană ştie.

În autobuzul care transportă pasagerii de la avion la terminal, Christoph Daum a avut parte de o adevărată surpriză. O femeie i-a cedat locul, iar antrenorul s-a aşezat, imediat, pe scaun. Unde a căscat continuu şi s-a frecat la ochi. Semn clar că zborul l-a ostenit peste măsură. Foarte probabil, neamţul a dormit ore bune după ce a ajuns acasă şi şi-a reîncărcat bateriile. (CITEŞTE ŞI: Germanul DAUM ”gustă” din România! Antrenorul ”naţionalei” a ajuns vesel, la hotel, după miezul nopţii!)

La aeroport, Christoph Daum a fost aşteptat de Rudi Verkempinck, asistentul său de la echipa naţională. Cei doi s-au pupat apăsat pe obraz când s-au revăzut. Selecţionerul era extrem de obosit şi nu avea chef de absolut nimic. A acceptat, totuşi, să răspundă întrebărilor pe care jurnaliştii prezenţi la aeroportul Otopeni i le-au adresat.

În perioada următoare, Daum trebuie să fie cu capul limpede, să facă o selecţie perfectă, iar “tricolorii” să obţină victorii pe linie pentru a mai spera la locul secund în grupă. Pentru că, foarte probabil, Polonia va termina lider şi va merge direct la Campionatul Mondial din Rusia. 

Citește și...