De necrezut! Ce au descoperit anchetatorii într-una dintre mașinile regretatei Cristina Țopescu

Publicat: 13/01/2020 | 20:20

Ancheta deschisă în cazul morții regretatei Cristina Țopescu este abia la început… Polițiștii, criminaliștii au continuat cercetările în cursul acestei zile și chiar și după ce întunericul s-a lăsat. Când au verificat cele două mașini parcate în fața casei îndrăgitei prezentatoare TV, ei au făcut o descoperire incredibilă.

Citește și: Mesajele devastatoare ale lui Dan Negru, după moartea Cristinei Țopescu: ”Ce breaslă ipocrită…”

Ce au descoperit anchetatorii într-una dintre mașinile regretatei Cristina Țopescu

Cristina Ţopescu s-a stins în patul ei, vegheată de câinii pe care îi adora și pentru care s-a luptat mult. Anchetatorii au stabilit că decesul a survenit în preajma Anului Nou. În această seară, anchetatorii care au mers din nou în locuința sa au făcut cercetări și în mașinile pe care regretata vedetă le deținea. Când au deschis ușile mașinii albe, ei au simțit un miros îngrozitor… pe bancheta din spate erau mai multe pungi pline cu carne, pe care prezentatoarea le-a cumpărat ca să își hrănească animalele de companie.

Citește și: Decizie controversată de ultimă oră! Motivul pentru care Cristina Țopescu nu va fi înmormântată

Colegii din Ministerul Sănătăţii, acolo unde Cristina Ţopescu lucra de puţin timp, au încercat să dea de ea în perioada sărbătorilor. Nu au reuşit, dar asta nu i-a pus pe gânduri.

“Suntem afectati si cumva loviti de o durere pe care este greu sa o explicam. Nu am fost alarmati cand in perioada sarbatorilor nu a mai fost abordabila. colegii au cautat-o insistent si nu a mai raspuns, am presupus ca a plecat din tara, mergea frecvent in Germania la mama dansei”, a declarat Horaţiu Moldovan, Secretar de Stat în Minsiterul Sănătăţii, relatează observator.tv.

Citește și: Sfâșietor! Ce s-a întâmplat între Cristina Țopescu și fratele ei, Cristi, când a încercat să o ajute: “Mi-a spus că nu îți mai dorește…”

Conform Ministrului de Interne Marcel Vela, ieri seară, o vecină a sunat la serviciul unic de urgență 112 dipă ce s-a alarmat în momentul în care a văzut un câine mort la locuința Cristinei Țopescu. În plus, femeia a spus că a observat că mașina vedetei nu a fost nemișcată de câteva săptămâni. Echipajul de la Ambulanță care a ajuns la casa regretatei prezentatoare, situată într-un complex rezidențial din Comuna Tunari, nu a mai putut face nimic pentru aceasta. Cunoscuta moderatoare de emisiuni TV a fost descoperită fără viață pe un pat, potrivit unor surse din anchetă.

Una dintre ultimele sale apariţii publice a fost într-o zi istorică, strâns legată de începutul carierei sale. Pe 22 decembrie 2019 Cristina Ţopescu a vorbit despre eroii martiri ai Revoluţiei. Cristina Ţopescu ar fi împlinit 60 de ani pe 4 iulie.

Citește și...