Decizia de ultimă oră a impresarului care s-a folosit de Antonia! E închis pentru viol, dar…

Publicat: 29/07/2017 | 16:59

Bărbatul care se recomanda ca fiind impresarul Antoniei şi care a fost condamnat pentru viol, speră să iasă din închisoare. În acest dosar s-a făcut recent o cerere de revizuire, după cum a aflat CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, iar următorul termen va avea loc luna viitoare. (VEZI ŞI: Mama ANTONIEI, în lacrimi la TV)

În 2015, Radu Muşetescu a fost condamnat la opt ani şi jumătate de închisoare după ce, împreună cu un prieten, a violat două studente. Totul a avut loc în martie 2014, când, împreună cu celălat bărbat, le-a atras în locuinţa sa pe cele două tinere cărora le promisese o carieră în showbiz. Odată ajunse în locuinţa lui Muşetescu, studentele au fost violate. Anul trecut, complicele lui Muşetescu a cerut revizuirea dosarului, sperând astfel ca magistraţii să-i accepte cererea, însă verdictul a fost nefavorabil. Recent, acelaşi personaj a revenit cu o nouă cerere, însă şi Muştescu este parte în acest dosar. Astfel, dacă magistraţii vor accepta solicitarea, şi Muşetescu va beneficia de acest lucru. (CITEŞTE ŞI: Antonia şi-a ”operat” sânii)

Antonia a fost audiată în dosarul în care Muşetescu a fost condamnat pentru înşelăciune
Antonia a fost audiată în dosarul în care Muşetescu a fost condamnat pentru înşelăciune

Radu Muşetescu a fost condamnat recent pentru înşelăciune, după ce s-a folosit de numele Antoniei şi a dat o ţeapă de zile mari liceenilor care o aşteptau pe artistă la Balul Bobocilor. Antonia a fost audiată în calitate de martor în dosarul în care Colegiul Economic Transilvania s-a constituit parte vătămată. Muşetescu a luat banii şi a promis că o va aduce pe iubita lui Alex Velea să cânte la Balul Bobocilor, însă nu s-a mai întâmplat acest lucru. (VEZI AICI: Imagini de infarct cu Antonia la plajă)

Citește și...