Am descoperit ce ascunde cântăreaţa pe sub tricou. Antonia şi-a ”operat” sânii, iar noi avem primele imagini!

Publicat: 15/07/2017 | 00:00

Antonia a ieşit zilele trecute să se relaxeze în Parcul Herăstrău din Capitală, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o în toată splendoarea ei. Tricoul pe care îl purta a scos în evidenţă faptul că artista şi-a pus piercing-uri în sâni. Imaginile sunt de-a dreptul demenţiale. (VEZI ŞI: Antonia şi Alex Velea, pe site-uri de escortă! Ce a mărturisit cântăreaţa: "Venim la pachet")

Weekend-ul trecut, Antonia a fost pe litoralul românesc, unde a atras toate privirile în momentul în care s-a apropiat de valurile înspumate ale mării (VEZI AICI TOATE FOTOGRAFIILE INCENDIARE). La câteva zile distanţă, superba artistă a “lovit” din nou. De această dată în Bucureşti. Mai exact, în Parcul Herăstrău.

Însoţită de o prietenă, Antonia a ieşit la o scurtă plimbare. Canicula din Capitală a determinat-o să se îmbrace extrem de lejer. A renunţat, în primul rând, la sutien. Ca îmbrăcăminte, a ales o pereche de pantaloni scurţi foarte sexy şi un tricou a cărui lungime ajungea până la buric. În picioare a purtat o pereche de papuci de firmă.

Un echipament perfect pentru luna lui Cuptor. Tricoul pe care îl purta a scos în evidenţă faptul că Antonia tocmai şi-a “operat” sânii. Sexy-cântăreaţa şi-a pus piercing-uri în sfârcuri, după cum se observă cu uşurinţă în imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Antonia a suferit, de curând, o
Antonia a suferit, de curând, o „operaţie” la sâni: şi-a pus piercing-uri

Nu ştim cât de dureroasă a fost “operaţia” pentru Antonia, însă bruneta este, acum, şi mai sexy. Iar Alex Velea are toate motivele să fie mândru de iubita lui.

În Herăstrău, Antonia a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. A stat de vorbă cu prietena ei şi s-a bucurat de vântul uşor care adia în parc. A defilat ca o adevărată divă şi a atras privirile tuturor celor prezenţi în zonă. Iar piercing-urile pe care îl are în sâni o ajută, fără doar şi poate, să fie şi mai atrăgătoare. (CITEŞTE ŞI: Alex Velea s-a pozat în baie pentru Antonia: ”E gol total în poză!”).

Antonia şi Alex Velea trăiesc o poveste de dragoste de cinci ani. Cei doi au împreună doi copii, Dominic şi Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Micuţa locuieşte în Italia, alături de părinţii fostului soţ.

Citește și...