Decizia radicală a lui Mircea Badea! „Renunț la contul de Facebook. Asta e!” Ce l-a determinat să ia această hotărâre

Autor:
Publicat: 25/05/2020 | 07:42
Decizia radicală a lui Mircea Badea! „Renunț la contul de Facebook. Asta e!” Ce l-a determinat să ia această hotărâre

Mircea Badea este prezent de mulți ani pe micile ecrane. Prezentatorul emisiunii „În gura Presei” s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin felul tranșant și fără perdea prin care își exprimă opiniile atât la televizor, cât și pe rețelele de socializare.

Recent, Mircea Badea a declarat că este pe punctul de a renunța la una dintre rețelele de socializare pe care o folosea destul de des. Se pare că este vorba despre contul de Facebook. Decizia prezentatorului tv vine ca urmarea a faptului că platforma de socializare dă mai multe erori. Acesta ne mai putând posta ce își dorește. (CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA A RĂBUFNIT DUPĂ CE MIHAI BENDEAC A DEZVĂLUIT CĂ ARE CORONAVIRUS: ”O STRATEGIE DE SUCCES PENTRU A REDEVENI RELEVANT SI VIZIBIL”)

Pentru că exprimarea opiniei personale este extrem de importantă pentru Mircea Badea acesta este determinat să renunțe la contul său de Facebook și să găsească o altă platformă pe care să își poată face publice ideile. (VEZI ȘI: CUM A LUAT MIRCEA BADEA DECIZIA DE A SE TUNDE SINGUR: ”E O ÎNTREAGĂ ISTORIE…”)

 „La mine nu mai merge bine Facebook-ul. Nu mai pot să accesez de pe aplicațiile de telefon, nu mai merge pe laptop. Pot să postez un articol din trei, prin niște artificii. E foarte posibil să renunț la contul de Facebook, în sensul în care să nu postez pe el.

Să văd unde mă reorientez, dar nu vreau să rămân neexprimat.

Am tot încercat, am făcut teste, tastam litere, postam. Lumea zicea:bă ăsta o fi nebun, a făcut atac cerebral? Încă nu. Am făcut tot felul de experimente. Nu merge, nu merge. Asta e”, a spus Mircea Badea, potrivit Antena 3.

După mai multe încercări eșuate de a posta diferite articole, Mircea Badea este nevoit să renunțe la acest lucru. Chiar dacă acesta nu o să mai fie activ pe platforma de socializare, nu o să își închidă de tot contul. Pagina lui de Facebook o să rămână în continuarea activă.