Mircea Badea a răbufnit după ce Mihai Bendeac a dezvăluit că are coronavirus: ”O strategie de succes pentru a redeveni relevant si vizibil”

Autor: A.N.
Publicat: 18/05/2020 | 18:28
Mircea Badea a răbufnit după ce Mihai Bendeac a spus că este infectat cu COVID-19. Prezentatorul TV îl critică pe actor și crede că este, de fapt, vorba despre o strategie pentru a atrage atenția.
Mihai Bendeac a făcut unele declarații suprinzătoare, actorul recunoscând că a avut simptomele coronavirusului. Acesta a mers la înmormântarea bunicului său, acolo unde s-ar fi infectat, iar actorul a recunoscut că nu s-a testat, însă s-a izolat. ”Spitalele erau supraaglomerate”, mai spune Bendeac și ”nu era destul de clar” dacă toți cei care au fost la biserica respectivă au fost testați pozitiv la noul coronavirus.

Printre cei care au reacționat la declarațiile uluitoare făcute de Mihai Bendeac se numără și Mircea Badea, care l-a făcut praf pe actor.

”Pe bune? A fost testat? Cum de n-a ajuns la spitalele-puscarie? A fost o exceptie ca o reverenta (penala) pentru catarsisu’ nepereche? Sau a fost un test post factum care a confirmat ca a trecut prin infectie? Sau de fapt e doar o declaratie fara nicio confirmare medicala? O strategie de succes pentru a redeveni relevant si vizibil?
Subiectul adevarat este totusi presa de cacat, care n-a gandit deloc si n-a pus nicio intrebare. A transcris vorbirea ca pe un ordin de la guvern si a girat o declaratie a unuia ca pe un adevar probat.
P.S. Si eu am avut holera si ebola. De doua ori. Ca o data nu se pune. Plus tifos si si ciuma. Din aia galbena, nu rosie. iCovid!”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Ce simptome ar fi avut Mihai Bendeac

În materialul video apărut pe canalul iUmor, Mihai Bendeac mărturisea că ar fi avut simptomele specifice COVID-19. (CITEȘTE ȘI: A INTRAT ÎN VIGOARE LEGEA STĂRII DE ALERTĂ! CE TREBUIE SĂ ȘTIE, NEAPĂRAT, ROMÂNII)

„Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai avea absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea.

Am vorbit despre treaba asta pentru că… Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă. E foarte posibil să nu fi avut (n.red. – infecție cu COVID-19)”, a declarat Mihai Bendeac.
Citește și...