Mihai Bendeac, în lacrimi după ce i-a dat de pomană unui bărbat fără adăpost! A avut un șoc când a aflat identitatea acestuia

Publicat: 22/04/2020 | 10:16
Experiență emoționantă până la lacrimi pentru Mihai Bendeac, după ce i-a dat de pomană unui bărbat fără adăpos! Actorul și-a stăpânit cu greu plânsul în timp ce povestea într-o filmare despre individul pe care l-a ajutat. La scurt timp de la aceste momente, el a aflat identitatea omului și a avut un șoc.

Mihai Bendeac, în lacrimi după ce i-a dat de pomană unui bărbat fără adăpost

Ieri, Mihai Bendeac a mers acasă la mama sa ca să-i ducă anumite produse alimentare și, la un moment dat, și-a luat mașina și a mers din nou la cumpărături… De data aceasta pentru un bărbat fără adăpost pe care l-a văzut în toate aceste săptămâni de când a fost declarată carantina din cauza noului coronavirus. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, actorul l-a filmat pe om în timp ce el a mers la magazin ca să-i ia câteva lucruri.

“Bă, uite, omul ăsta stă aici cred că de o lună. Mă duc până la magazinașul acesta să îi fac un mic pachețel și să i-l dau”, a spus Mihai Bendeac într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

Când a revenit la banca pe care dormea bărbatul, artistul nu și-a dorit să-l trezească, așa că i-a lăsat punga oferită de pomană alături. În timp ce vorbea despre gestul său, în voce i se simțea emoția extrem de puternică prezentă în astfel de situații.

“Omul dormea, n-am vrut să-l deranjez, i-am lăsat punga lângă el. Sper să nu îi vină cuiva vreo idee să-i ia punga, Doamne ferește! Și cei care locuiți pe aici, prin zonă, pe la maică-mea, dacă vreți să-l ajutați… vă rog din tot sufletul”, a mai mărturisit cu vocea stinsă juratul de la “iUmor”.

Află și: Mihai Bendeac, declaraţii dramatice despre cariera în actorie, dar şi despre viaţa sa intimă: “Sunt disperat! Este pentru prima dată în existenţa mea când regret”

La câteva ore după ce a făcut publică experiența și apelul de ajutor pentru bărbatul fără adăpost, Mihai Bendeac a primit un mesaj în privat de la o tânără, care i-a dezvăluit identitatea acestuia. Fără să stea prea mult pe gânduri, actorul a postat conversația cu aceasta și a pus mai multe emoticoane care reprezintă faptul că avea ochii în lacrimi.

“Domnul a fost profesor de matematică și fiul lui i-a pierdut casa la aparate… Foarte trist. Dar, dacă o să stai vreodat cu el de vorbă, o să vezi cât de inteligent e.

De obicei, stăea pe o bancă, vizai de Voinicelul, dacă știi unde zic”, i-a scris Andreea, o tânără din București, lui Mihai Bendeac.

Nu rata: Bătaie la iUmor! Mihai Bendeac a făcut anunțul! Producătorii de la Antena 1 au șters instant imaginile și au vrut să oprească filmările

În timp ce unii dintre internauți consideră că actorul i-a dat de pomană bărbatului fără adăpost pentru că s-a gândit la bunicul său matern, care a murit în urmă cu o lună, alții sunt convinși că gestul său a venit pentru că este un om sensibil și altruist.