Declarația cutremurătoare a primului poliţist care a văzut-o pe Petronela înjunghiată mortal. Nu și-a putut stăpâni lacrimile

Publicat: 26/04/2018 | 10:26

Trecătorul care a găsit-o pe adolescenta omorâtă și pe jumătate dezbrăcată, dar și polițiștii, criminaliștii și echipajul medical care au sosit la locul tragediei au fost șocați de ceea ce au văzut. Primul dintre oamenii legii care a ajuns în urma apelului a făcut o mărturisire cutremurătoare.

Petronela Mihalachi a fost ucisă de un băiat de 16 ani cu 13 lovituri de cuţit. Una dintre răni a fost în inimă. Zona din pădurea Pacea, din Botoşani, în care a fost găsită tânăra a fost împânzită de o armată de ofițeri ai Inspectoratului de Poliție Județean, coordonată de șefi care au început să investigheze cu minuțiozitate locul unde se afla fata.

Cu lacrimi în ochi, primul polițist care a sosit la locul tragediei a făcut o mărturisire emoționantă cu lacrimi în ochi. El a mai dezvăluit că nu vrea să își imagineze ce e în sufletul părinților Petronelei Mihalachi, mai ales că are și el la rândul lui un copil, pe care îl iubește cel mai mult pe lumea asta.

„Fata asta era extrem de frumoasă”, a declarat primul polițist ajuns acolo, potrivit botosaneanul.ro.

Petronela, tânăra ucisă cu 13 lovituri de cuțit s-a luptat pentru viața ei

Potrivit celor mai noi informații din acheta crimei care a șocat România, se pare că Petronela Mihalachi s-a luptat cu asasinul ei, prezentând multe urme de violenţă.

Citește și: Rudele și prietenii o jelesc pe frumoasa Petronela Mihalachi. Mesajele lor îți sfâșie inima

Vă reamintim că ieri a avut loc o descoperire terifantă într-o pădure de la marginea orașului Botoșani. O fată, despre care presa locală anunţase iniţial că ar avea 15 ani, a fost găsită moartă, prezentând multiple plăgi. Tânăra a fost înjunghiată de cel puțin 13 ori, prezentând plăgi în zona gâtului, a fetei și a mâinilor. Lovitura fatală a fost în inimă.

Citește și...