Delia le-a dezvăluit colegilor de la “X Factor” un secret rămas neîmpărtășit până acum. Incredibil așa ceva!

Publicat: 09/08/2018 | 11:24

Pe parcursul audițiilor pentru cel de-al optulea sezon “X Factor”, jurații au fost martorii unor momente artistice spectaculoase și au cunoscut concurenți cu talente deosebite sau cu nume ieșite din comun. Cu această ocazie, Delia a simțit nevoia să le facă o mărturisire colegilor săi de la pupitrul de jurat “X Factor”.

Citește și: Delia a vorbit despre divorț: “Mi se pare o crimă să stai într-o relație dacă ești nefericit“

“Să știți că pe mine trebuia să mă cheme Frosina”, le-a spus Delia celorlalți trei jurați.

Citește și: Delia, fotografiată în timp ce înota la piscină! Fanii, impresionați de corpul ei, au exclamat: “O prințesă!”

Cum au reacționat Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică la auzul acestui nume, telespectatorii vor afla în această toamnă, într-un nou sezon “X Factor”.

Citește și: Delia a lansat hit-ul anului! Melodia ”Despablito”, în colaborare cu Grasu XXL, face senzație în rândul fanilor

Cel de-al optulea sezon “X Factor”, în curând, la Antena 1,  se anunță plin de surprize. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon “X Factor”, în curând, la Antena 1.

 

Citește și...