DENIS ALIBEC nu recunoaşte că ar fi avut o relaţie cu actuala iubită a lui LIVIU VÂRCIU!

Publicat: 20/04/2017 | 08:40

După ce ieri s-a aflat că Liviu Vârciu urmează să devină tătic, pentru a doua oară, iar cea care îi va dărui un copil este nimeni alta decât ex-iubita fotbalistului Denis Alibec, se pare că acesta nu prea recunoaşte că s-a iubit cu Anda Călin în urmă cu câţiva ani de zile.

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă povestea AICI, în mod exclusiv, că mama lui Denis Alibec a confirmat relaţia dintre cei doi, din urmă cu câţiva ani de zile, dar şi faptul că a ieşit la cafea cu Anda Călin, actuala iubită a lui Liviu Vârciu. Asta deoarece atacantul de la FCSB a negat totul şi ar fi mărturisit că nici măcar nu ar fi fost cu Anda Călin, ci doar au ieşit în oraş de câteva ori şi atât. El a mai spus că orice a fost între ei e de acum istorie, dar şi că nu şi-au mai vorbit de doi ani de zile.

În plus, prezentatorul TV Liviu Vârciu şi Anda Călin se iubesc de la începutul acestui an, relaţia lor de dragoste debutând imediat după Revelion. Frumoasa brunetă ar fi rămas însărcinată chiar la câteva săptămâni de când a început totul între ei.

Citește și...