Destin tragic pentru Timea, o profesoară de 25 de ani din Baia Mare. Tânăra a fost răpusă de coronavirus

Autor:
Publicat: 26/08/2020 | 21:40
Destin tragic pentru Timea, o profesoară de 25 de ani din Baia Mare. Tânăra a fost răpusă de coronavirus

Pandemia de coronavirus continuă să facă zilnic victime la noi în țară. Timea, o tânără profesoară de numai 25 de ani a fost și ea răpusă de virusul ucigaș, iar familia sa este în stare de șoc. 

Timea era o tânără profesoară din Baia Mare și avea numai 25 de ani. Mereu plină de viață și extrem de dedicată meseriei sale, apropiații spun că niciodată nu au văzut-o supărată sau pesimistă. Din păcate, soarta a avut alte planuri pentru tânăra care s-a infectat cu COVID-19.

După zile bune petrecute pe patul de spital, Timea s-a stins din viață și urmează să fie înmormântată mâine. Fratele aacesteia a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, după tragedia care i-a marcat familia.

“Vaaaaai sufletul meu, surioara mea dragă… De ce mi te-ai dus așa repede? Cine va avea grija de mine de acum înainte? Cine o sa îmi scrie zilnic? Cine o să mă sune zilnic să vadă dacă sunt bine, cine? Nu trebuia să pleci așa repede, aveai o viață întreagă înainte, o viață frumoasă, Ba chiar minunată… Nu trebuia să pleci așa repede surioara mea dragă… Să știi că te-am iubit nespus de mult deșii nu ți-am arătat îndeajuns, te-am iubit mereu și te voi iubi toată viața mea de acum înainte suflet blând, sper să mă veghezi de acolo de sus și să ai grijă de mine și de noi toți restul ce am rămas în urmă, te iubesc”, se arată în mesajul fratelui Timeei.

54 de români au murit în ultimele 24 de ore, răpuși de coronavirus

Coronavirus în România, 26 august 2020. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat bilanțul pandemiei de coronavirus pentru miercuri, 26 august. Astfel, în ultimele 24 de ore, 54 de români au murit după ce au fost infectați cu coronavirus.

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.256 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 572 sunt cazuri pozitive la retestare.