Detalii de ultimă oră: Nepotul mega-miliardarului & Prinţesa ochelarilor, din nou împreună!

Publicat: 14/11/2017 | 00:00

Tensiunea din ultimul an a dispărut cât ai pocni din degete! Irina Cristescu, ”Prinţesa ochelarilor”, şi Hector Bitar, nepotul mega-miliardarului Carlos Slim, sunt acum în relaţii bune, după ce mult timp s-au războit prin tribunale. Nu formează, din nou, un cuplu, dar, de dragul copilului, se întâlnesc tot mai des şi au, de această dată, frunţile descreţite. Duminică, Irina şi Hector şi-au dat întâlnire şi, alături de micuţa Alessia, au petrecut clipe minunate. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, nu a ratat momentul. (VEZI ŞI: Imagini în premieră cu nepotul mega-miliardarului Carlos Slim! S-a întors în România ca să-şi recâştige fetiţa!)

În jurul prânzului, cei trei şi-au făcut apariţia în faţa muzeului Antipa. Au intrat şi au făcut un tur complet, au vorbit, au râs, iar fetiţa a fost în al nouălea cer. Irina şi Hector s-au comportat ca în vremurile în care credeau că mariajul lor va dura o veşnicie. 

După ce au terminat de cules impresii din muzeu, Hector le-a condus pe cele două, fosta soţie şi fiica, la maşină: un Lexus negru, cu numere de Cluj, în care se aflau, din câte se pare, chiar părinţii Irinei. Hector a fost galant, şi-a luat la revedere de la fetiţă, dar şi de la mama acesteia, iar cele două au urcat în maşină şi au plecat. Nu înainte de a-şi da o nouă întâlnire. (CITEŞTE AICI: AVEM DETALII EXCLUSIVE! S-au acuzat de violenţe şi răpire, dar acum… Nepotul mega-miliardarului & ”Prinţesa ochelarilor” negociază cu ”armate” de avocaţi… marea împăcare!)

Hector Bitar nu a venit singur, ci însoţit de o doamnă ceva mai în vârstă, dar care a ştiut să nu-şi facă simţită prezenţa, pentru a nu-i deranja pe cei trei. Ea a stat retrasă, pe trotuar, unde şi-a omorât timpul cu o ţigară.

S-au cunoscut la New York

Hector şi Irina s-au cunoscut la începutul anului 2011, la New York. Ea avea 20 de ani, el, 40. Dar era un arhitect mexican faimos şi cel mai râvnit playboy din Ciudad de Mexico. Când s-au întâlnit, ea studia, la New York, artele plastice, iar el venise cu afaceri. S-au îndrăgostit nebuneşte, iar relaţia lor a ţinut, de la bun început, prima pagină a ziarelor din Mexic. (CITEŞTE AICI: A închis războiul cu nepotul mega-miliardarului Carlos Slim şi…! Prinţesa ochelarilor”, la plajă cu fetiţa & noul iubit)

Câteva luni mai târziu, Hector a venit în România, iar cei doi şi-au jurat credinţă veşnică la Castelul Bran. În august, Irina şi Hector s-au căsătorit în Mexic

Scandal uriaş de la fetiţă!

Dar povestea de dragoste nu a ţinut prea mult. A ieşit mega scandal, cu acuzaţii dintre cele mai grave, de violenţă şi chiar răpite. Instanţa avea să clarifice, până la urmă, situaţia celor doi.

”Telenovela mexicană”, aşa cum a fost numit scandalul dintre Irina şi Hector, avea să se termine, după ce instanţa le-a dat un termen de o lună, pentru a rezolva problemele amiabil. În acea lună, avocaţii celor doi au negociat încontinuu. (CITEŞTE AICI: Au făcut haos în club, iar Gigi Becali a reacţionat! Avem imaginile în exclusivitate naţională! Meme şi ginerele lui, fiul temutului Şefu’, s-au luat în club cu bodyguarzii la Loft: „Bă, mie nu mi-e frică de puşcărie”)

Irina l-a acuzat pe Hector că vrea să o înlăture definitiv din viaţa fetiţei! Hector a cerut, la rându-i, ca fetiţa să fie plasată în custodia lui. El a afirmat atunci că micuţa a fost răpită de mamă. A fost o luptă dură pentru fetiţă, care a rămas, în cele din urmă, alături de mama ei. Hector a acceptat decizia şi, după cum v-am arătat, este acum lăsat de Irina să-şi facă apariţia, din când în când, în viaţa celor două. (CITEŞTE AICI: Reacţie uluitoare a ”Regelui”! De ce a făcut Hagi scandal, zilele trecute, într-un restaurant din Mamaia: ”Le-a cerut să…”)

Părinţii Irinei deţin compania Opticris

Cele trei divizii ale companiei familiei Irinei, Opticris, sunt specializate pe producţia de rame de ochelari, pe distribuţia a peste douăzeci de branduri de lux şi pe retail, cu foarte multe centre de optică medicală ce conţin cabinete medical, laboratoare de prelucrare şi magazine propriu-zise, în toată ţara. Opticris este o afacere prosperă, aşa că Irina a fost obişnuită cu un trai lipsit de griji. Totuşi, chiar şi aşa, întâlnirea şi, ulterior, căsătoria cu Hector Bitar de la Pena au făcut-o pe româncă să simtă că a aterizat în centrul Paradisului. În ianuarie 2014, Irina a născut-o pe Alessia Miroslava.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO