AVEM DETALII EXCLUSIVE! S-au acuzat de violenţe şi răpire, dar acum… Nepotul mega-miliardarului & ”Prinţesa ochelarilor” negociază cu ”armate” de avocaţi… marea împăcare!

Publicat: 05/05/2017 | 00:00

Povestea de dragoste dintre Irina Cristescu, "Prinţesa ochelarilor", şi Hector Bitar, nepotul mega-miliardarului Carlos Slim, părea să fie una desprinsă din poveşti. Însă, totul s-a terminat subit şi iubirea s-a transformat într-un război teribil prin instanţe, presărat cu acuzaţii grave de violenţe şi răpire. (Puteţi citi AICI toate detaliile fabuloase) Totuşi, "telenovela mexicană", aşa cum a fost numit scandalul dintre Irina şi Hector, pare să fie tot mai aproape de un final civilizat: cei doi au la dispoziţie aproape o lună să negocieze prin intermediul unei "armate" de avocaţi marea împăcare, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă acum detaliile exclusive! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

După ce Irina l-a acuzat pe Hector că ar fi complotat să o elimine definitiv din viaţa fiicei ei, dar şi că ar fi fost chiar un om violent, nici milionarul mexican nu s-a lăsat mai prejos, cerând instanţei să-i dea oficial custodia fiicei, fiindcă moştenitoarea Opticris ar fi răpit-o pe micuţă de lângă tatăl ei. Povestea a şocat şi a şi emoţionat în aceeaşi măsură atunci când a ieşit la iveală, iar Irina a declarat în nenumărate rânduri că va merge până în pânzele albe pentru micuţă. (Puteţi citi AICI detaliile incredibile despre măsurile de protecţie luate de Irina Cristescu, prezentate de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România)

După ce şi-au rezolvat toate celelalte doleanţe în instanţă, acum singurul obstacol până la finalizarea războiului dintre foştii parteneri de viaţă mai este custodia copilei. În data de 3 mai, a avut loc un nou termen de judecată în procesul dintre „Prinţesa ochelarilor” şi nepotul mega-miliardarului mexican, iar instanţa din România le-a acordat aproape o lună de zile pentru a ajunge la o înţelegere amiabilă, următorul termen fiind stabilit în data de 31 mai. Rămâne de văzut care va fi rezultatul, mai ales că au tot fost aruncate acuzaţii grave din ambele tabere, însă „armatele” de avocaţi lucrează acum la foc continuu pentru a găsi o soluţie potrivită şi care să aibă în prim-plan binele fetiţei celor doi.

Războiul dintre Hector Bitar şi Irina Cristescu pare să se apropie de final
Războiul dintre Hector Bitar şi Irina Cristescu pare să se apropie de final

Începutul poveştii de amor dintre Hector Bitar şi Irina Cristescu părea desprins din poveşti

Hector şi Irina s-au cunoscut la începutul lui 2011, în New York. Ea, româncă, el, mexican. Ea, 20 de ani, el, 40, dar arhitect faimos şi cel mai râvnit playboy din Ciudad de Mexico. Când s-au întâlnit, ea studia, la New York, artele plastice, iar el venise, probabil, cu afaceri. S-au îndrăgostit nebuneşte, iar relaţia lor a ţinut, de la bun început, prima pagină a ziarelor din Mexic.

Câteva luni mai târziu, Hector venea în România pentru ca el şi Irina să îşi jure unul altuia iubire veşnică la Castelul Bran. În luna august a aceluiaşi an s-au căsătorit în Mexic. La nuntă, concentraţia de milionari pe metru pătrat a fost una ridicată, Bitar de la Pena, el însuşi un tip bogat, fiind nepotul lui Carlos Slim, care, la un moment dat, a fost cel mai bogat om din lume. Totuşi, românca nu avea nici un motiv să simtă vreo senzaţie de stinghereală într-o asemenea companie selectă şi strălucitoare pentru că şi ea provine dintr-o familie bogată, chiar dacă nu atât de bogată ca familia soţului ei.

Părinţii Irinei deţin compania Opticris

Cele trei divizii ale companiei familiei ei, Opticris, sunt specializate pe producţia de rame de ochelari, pe distribuţia a peste douăzeci de branduri de lux şi pe retail, cu foarte multe centre de optică medicală ce conţin cabinet medical, laborator de prelucrare şi un magazin propriu-zis de vânzare în toată ţara. Opticris este o afacere prosperă, aşa că Irina a fost obişnuită de mică cu un trai lipsit de griji. Totuşi, chiar şi aşa, întâlnirea şi, ulterior, căsătoria cu Hector Bitar de la Pena au făcut-o pe româncă să simtă că a aterizat în centrul Paradisului. În ianuarie 2014, Irina a născut o fetiţă, care a primit numele Alessia Miroslava.

Citește și...