În urmă cu 6 luni, cazul Alessiei a înduioşat o Românie întreagă. Fiica miliardarului mexican are ”bodyguard” la plajă!

Publicat: 22/07/2016 | 18:33

Telenovela dintre românca Irina Cristescu şi mexicanul Hector Bitar s-a terminat! După câteva luni de coşmar, în care a făcut zeci de drumuri la tribunale, Irina Cristescu răsuflă uşurată. Tânăra îşi creşte în linişte copila, departe de tatăl pe care îl consideră un om periculos, iar zilele trecute a profitat de vremea frumoasă şi a dus-o pe micuţa sa la mare.

Irina Cristescu a trecut printr-o perioadă extrem de grea. După ce instanţa hotărâse ca micuţa să fie trimisă tatălui ei, în Mexic, Irina Cristescu nu a stat cu mâinile în sân şi în luna februarie a acestui an a iniţiat o petiţie numită ”Salvaţi-o pe Alessia”. Mii de români au fost impresionaţi de acest caz şi au semnat petiţia, aşa că ”Prinţesa Opticris” a primit custodia fetiţei sale. Instanţa judecătorească a formulat o decizie definitivă în procesul dintre cei doi, iar Irina Cristescu a obţinut câştig de cauză.

Irina Cristescu s-a liniştit şi se bucură de viaţă.
Irina Cristescu s-a liniştit şi se bucură de viaţă.

Viaţa ”Prinţesei Opticris” este, din nou, frumoasă, iar CANCAN.ro, site-ul nr.1 din România, a surprins-o în timp ce era alături de fetiţa ei la Mamaia. Îmbrăcată într-un costum roz, format dintr-o singură piesă, Irina Cristescu a stat la plajă şi a avut grijă ca Alessia să se simtă minunat pe litoral. De teamă ca Hector să nu îi răpească fetiţa, Irina a angajat o bonă filipineză care o supraveghează pe Alessia non-stop, chiar şi atunci când ea stă la plajă.

Irina Cristescu a mers cu fetiţa ei la mare.
Irina Cristescu a mers cu fetiţa ei la mare.

Irina Cristescu a fost căsătorită cu Hector Bitar

Hector şi Irina s-au cunoscut la începutul anului 2011, în New York. Ea, româncă, el, mexican. Ea, 20 de ani, el, un faimos arhitect şi cel mai râvnit playboy din Ciudad de Mexico, cu douăzeci de ani mai în vârstă decât ea. Când s-au întâlnit, ea studia, la New York, artele plastice, iar el venise, probabil, cu afaceri. O privire a fost suficientă pentru a declanşa un cutremur emoţional.

S-au privit în ochi şi trei secunde le-au fost de ajuns pentru a înţelege ce au de făcut. S-au îndrăgostit nebuneşte, iar relaţia lor a ţinut, de la bun început, prima pagină a ziarelor din Mexic. Câteva luni mai târziu, Hector venea în România pentru ca el şi Irina să îşi jure unul altuia iubire veşnică la Castelul Bran. În luna august a aceluiaşi an s-au căsătorit în Mexic. La petrecerea de nuntă, concentraţia de milionari a fost una ridicată, Bitar de la Pena, el însuşi un tip bogat, fiind nepotul lui Carlos Slim, care, la un moment dat, a fost cel mai bogat om din lume. Totuşi, românca nu avea nici un motiv să simtă vreo senzaţie de stinghereală într-o asemenea companie selectă şi strălucitoare pentru că şi ea provine dintr-o familie bogată, chiar dacă nu atât de bogată ca familia soţului ei.

Părinţii Irinei deţin compania Opticris

Cele trei divizii ale companiei familiei ei, Opticris, sunt specializate pe producţia de rame de ochelari, pe distribuţia a peste douăzeci de branduri de lux şi pe retail, cu foarte multe centre de optică medicală ce conţin cabinet medical, laborator de prelucrare şi un magazin propriu-zis de vânzare în toată ţara. Opticris este o afacere prosperă, aşa că Irina a fost obişnuită de mică cu un trai lipsit de griji. Totuşi, chiar şi aşa, întâlnirea şi, ulterior, căsătoria cu Hector Bitar de la Pena au făcut-o pe româncă să simtă că a aterizat în centrul Paradisului. În ianuarie 2014, Irina a născut o fetiţă, care a primit numele Alessia Miroslava.