Acasă » Trending » Detaliu tulburător în cazul crimei din Arad! Fratele cel mic al fetiței ucise ar fi asistat la oroare. Tatăl vitreg a fost arestat preventiv

Detaliu tulburător în cazul crimei din Arad! Fratele cel mic al fetiței ucise ar fi asistat la oroare. Tatăl vitreg a fost arestat preventiv

De: Eliza Popescu 02/11/2021 | 20:01
Detaliu tulburător în cazul crimei din Arad! Fratele cel mic al fetiței ucise ar fi asistat la oroare. Tatăl vitreg a fost arestat preventiv

Detaliu tulburător în cazul crimei din Arad! Fratele cel mic al Antoniei, fetița ucisă de un bărbat în vârstă de 23 de ani, ar fi asistat la oroare. Tatăl vitreg a fost arestat preventiv, după ce și-a recunoscut fapta în cursul zilei de marți. Acesta le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat în ziua în care fetița a murit, dar și modul în care a fost arsă și aruncată pe câmp. Atenție, detalii care vă pot afecta emoțional!

Criminaliştii au refăcut filmul tragediei de la Arad din momentul în care bărbatul în vârstă de 23 de ani, tatăl vitreg, a omorât-o pe fetiță, până în momentul în care a încercat să ascundă cadavrul. Timp de patru zile, fetița a dispărut din locuință. Trupul ei a fost găsit lângă un cimitir din cartierul Bujac, municipiul Arad. Incidentul a pornit în ziua de miercuri, 27 octombrie, când tatăl vitreg se afla în locuință cu fetița și fratele ei în vârstă de trei ani. Acesta le-a povestit anchetatorilor că a dat-o cu capul de peretele din holul casei, iar când a văzut că nu mai are semne vitale, a băgat-o într-un geamantan.

Bărbatul s-a urcat într-un taxi cu geamantanul și băiețelul în vârstă de trei ani. Apoi, când a ajuns într-o zonă cu teren viran, bărbatul, F. B. C., a incendiat trupul fetei folosind două sticluțe de acetonă. După ce a abandonat trupul neînsuflețit al minorei, s-a întors acasă, tot cu serviciul de transport.

Într-un raport al autopsiei, medicul legist a scris faptul că victima de sex feminin, fetiță cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani, a avut o moarte violentă, cauzată posibil de un traumatism cranio-cerebral acut cu prezența unui hematom subdural. De asemenea, minora ar fi decedat cu 24 – 48 de ore înainte ca trupul ei să fie găsit. Apoi, s-a făcut și reconstituirea chipului ei.

Bărbatul și-a recunoscut fapta și a fost arestat preventiv pe o durată de 30 de zile, începând de astăzi.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad în dosarul nr. 553/P/2021 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului C. F. B., pe o durată de 30 de zile, începând cu 2 noiembrie 2021 şi până la data de 1 decembrie 2021, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat prin apărător, de luarea măsurii arestului la domiciliu”, potrivit deciziei instanței, scrie Gândul.ro.

A ucis-o, apoi trimitea mesaje de iubire pe Facebook

La scurt timp după ce tânărul în vârstă de 23 de ani a ucis-o pe fetiță, a trimis mesaje de iubire pe Facebook iubitei sale.

”Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este cea mai frumoasă întâmplare din viața mea. Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că mă iubești și mă respecții, să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt.Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine jumătatea mea”, scria el pe 31 octombrie, seara târziu.

Vezi și DETALII MACABRE ÎN CAZUL CRIMEI DIN ARAD. TATĂL VITREG AL FETIȚEI, MINORA GĂSITĂ MOARTĂ PE UN CÂMP, A DAT DECLARAȚII ÎN FAȚA ANCHETATORILOR

Bărbatul și-a recunoscut fapta

„Bărbatul a recunoscut că a incendiat trupul fetei folosind două sticluţe de acetonă pe care le-a găsit prin casă. Nu a tranşat cadavrul înainte de incendiere. A vrut doar să îşi ascundă urmele. Băiatul de trei ani care se afla cu bărbatul pe câmpul unde a fost dus cadavrul fetiţei nu a asistat la incendiere. Bărbatul a declarat că l-a lăsat pe copil la aproximativ 20 de metri de locul unde a fost incendiată fata”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Bărbatul și-a recunoscut fapta în cursul zilei de marți, la audieri. Acesta le-a povestit anchetatorilor de la ce a pornit incidentul violent. Oamenii legii au transmis zilele acestea faptul că a fost găsit, inițial, un membru inferior, ars, apoi trupul. Membrele inferioare lipseau.

„Tatăl şi-a recunoscut fapta. A recunoscut în cadrul audierilor de marţi că s-a enervat, a fost deranjat de fetiţa concubinei sale care îl gâdila şi a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de peretele din hol. A observat că nu mai are puls, aşa că a pus trupul acesteia într-un geamantan, a luat un taximetru şi a dus cadavrul pe un teren viran. Cu un alt taximetru s-a întors acasă. În călătorie l-a luat şi pe băiatul de trei ani, fratele victimei”, a declarat Ruxandra Tarcea.

Ce spune tatăl natural al fetiței din Arad

Bărbatul a declarat într-o emisiune de televiziune faptul că fosta parteneră și concubinul ei, bărbatul care a ucis-o pe micuță, ar forma un cuplu încă din luna ianuarie. Până în acest moment, bărbatul și mama fetiței nu au luat contact. Tatăl natural al Antoniei a aflat de moartea violentă a fetiței sale din presă.

Mama minorei se afla în spital în momentul când micuța a fost ucisă, unde născuse cel de-al treilea copil. Fetița ar fi avut autism, scrie antena3.ro.

La News Hour with CNN, bărbatul a declarat: ”Nici nu știu ce să mai spun – sunt copleșit de durere. Până la ora actuală nu am vorbit cu nimeni. Sunt în șoc, nu știu nimic. Nici nu știu ce să explic sau să spun. Nu am sunat încă autoritățile pentru că nu știu încă ce să întreb. Am auzit atât de multe încât nici aer nu mai am”.

Sursă foto: Pixabay

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București Activează în presa online de mai bine de 5 ani Din anul 2019 face parte din grupul de presă Gândul Media Network
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...