Detaliul demn de filmele pentru adulti din aceasta poza! Loredana Chivu, cu picioarele larg deschise pe plaja

Publicat: 21/07/2014 | 12:10
Detaliul demn de filmele pentru adulti din aceasta poza! Loredana Chivu, cu picioarele larg deschise pe plaja

Weekendul este un prilej bun pentru oricine sa se relaxeze, iar vara cel mai bun loc pentru a te rupe de grijile cotidiene este la malul marii. Loredana Chivu a uitat de tot si toate si a lenevit la plaja. Imaginile pot ridica tensiunea oricui.

Soarele si marea sunt doua elemente care o atrag ca un magnet pe Loredana Chivu. De cand a venit vara, asistenta TV fuge pe litoral cu fiecare ocazie, pentru a se bucura de cateva clipe de relaxare si bronz.

La fel a facut si zilele trecute, cand a profitat de momentele libere pentru a lenevi pe sezolng. Imbracata intr-un costum de baie din doua piese, intr-o culoare vesela si tinereasca, vedeta si-a facut aparitia pe plaja si s-a intins la soare.

Loredana Chivu a innebunit toti barbatii cand a aparut asa la plaja
Loredana Chivu a innebunit toti barbatii cand a aparut asa la plaja

CITESTE SI

Bomba Bombelor! Loredana Chivu a innebunit barbatii cu decolteul ei! A venit aproape goala in emisiune

S-a vazut tot! Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu si-au aratat „rusinea” la TV! Toata tara a vazut aceste imagini

Privirile barbatilor s-au lipit ca un magnet de ea, cu atat mai mult cu cat pozitiile in care s-a tolanit la soare parea desprinse din filmele pentru adulti. Cu picioarele desfacute si parul in vant, Loredana a innebunit pe toata lumea.

Loredana Chivu

Isi ia alta masina

In ultima vreme, toate lucrurile din viata Loredanei Chivu merg din ce in ce mai bine. Vedeta este hotarata sa vanda masina primita cadou de la Leo de la Strehaia si sa isi ia un model nou, mult mai scump.

A.D.
 

Citește și...