Dezvăluire de ultimă oră din America. Soţia fostului fotbalist anunţă împăcarea: “Nu mai există niciun divorţ!”

Publicat: 07/01/2018 | 00:00

Dana şi Ionel Ganea nu mai divorţează. Deşi mariajul lor părea să nu mai aibă nicio şansă, cei doi s-au împăcat, iar fostul fotbalist va ajunge în zilele următoare în America, unde familia întregită va petrece un concediu de vis. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: Ganea către Lăcătuş! “Ai ajuns la mâna mea!” A urmat unul dintre cele mai ciudate momente din fotbalul românesc!)

În octombrie, Dana Ganea a cerut instanţei să-i acorde un ordin de protecţie faţă de cel cu care este căsătorită, însă magistraţii i-au respins solicitarea. Motiv pentru care femeia a părăsit domiciliul conjugal. A anunţat că va introduce acţiunea de divorţ şi că mariajul nu mai are nicio şansă să fie salvat. (NU RATA: EXCLUSIVITATE. Culisele unei „rupturi” mult mediatizate în ultima vreme. Şi-a convins soţia să renunţe la divorţ, dar…)

Zilele, însă, au trecut, iar soţia fostului fotbalist nu a ajuns la judecătorie. Iar apropiaţii celor doi au început să spere la o împăcare. Care, surpriză, s-a realizat! (VEZI AICI: Declaraţii năucitoare. Adevărul despre divorţul din familia lui Ganea. E halucinant! Fostul fotbalist şi-a bătut soţia la cină din cauză că…)

Prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Dana a anunţat împăcarea! Aflată în America, unde a petrecut sărbătorile de iarnă, soţia fostului fotbalist a făcut o dezvăluire de ultimă oră, care surprinde dacă ţinem cont de ce s-a petrecut între cei doi, în ultima perioadă. 

“Totul este de domeniul trecutului. Nu mai există niciun divorţ. Nu mai contează cum ne-am împăcat. Important este că am depăşit situaţia. Depărtarea, timpul şi răbdarea au contribuit la împăcare. În zilele următoare îl aştept şi pe Ionel în America. Eu acum sunt la fiica mea, Ioana”, a spus Dana Ganea în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România

Lucrurile sunt, în clipa de faţă, clare. Dana şi Ionel Ganea nu vor mai divorţa, iar căsnicia care durează de 23 de ani va continua. Cei mai fericiţi sunt, de departe, cei doi copii ai cuplului, Ioana şi George. Care nu şi-au pierdut niciodată speranţa că părinţii lor se vor împăca la un moment dat. (CITEŞTE ŞI: Dana Ganea, după despărţirea de fostul atacant: „Sufletul meu e rupt în 1000 şi 100 de bucăţi”)

La un pas divorţ şi în 2010

Dana şi Ionel Ganea nu s-au aflat la prima tentativă de divorţ. În 2010, cei doi au fost la un pas de separare, după 16 ani de căsnicie. La momentul respectiv, fostul fotbalist a cerut desfacerea căsătoriei şi custodia copiilor, care atunci erau minori. S-au împăcat, însă, cu doar câteva zile înainte ca judecătorii din Buftea să pronunţe divorţul. (NU RATA: Ionel Ganea face orice sacrificiu pentru a-şi salva căsnicia! Vezi aici de ce este în stare fotbalistul pentru a-şi vedea soţia!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...