EXCLUSIVITATE. Culisele unei „rupturi” mult mediatizate în ultima vreme. Şi-a convins soţia să renunţe la divorţ, dar…

Publicat: 31/12/2017 | 00:00

Soţia lui Ionel Ganea nu a depus, încă, actele de divorţ şi nu este exclus să acorde încă o şansă căsniciei cu fostul fotbalist. Pe perioada sărbătorilor de iarnă, Ganea a făcut tot posibilul să-şi convingă soţia să renunţe la separare, iar femeia a promis că va lua o decizie la începutul lunii ianuarie. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (CITEŞTE ŞI: IONEL GANEA, atac dur la adresa ANAMARIEI PRODAN)

 

În octombrie, Dana Ganea a cerut instanţei să-i acorde un ordin de protecţie faţă de soţ, însă magistraţii i-au respins solicitarea. Motiv pentru care femeia, sătulă de comportamentul violent al fostului fotbalist şi de certurile repetate cu acesta, a părăsit domiciliul conjugal. A anunţat că va introduce acţiunea de divorţ şi că mariajul nu mai are nicio şansă să fie salvat. (VEZI AICI: Declaraţii năucitoare. Adevărul despre divorţul din familia lui Ganea. E halucinant! Fostul fotbalist şi-a bătut soţia la cină din cauză că…)

Până în clipa de faţă, soţia lui Ionel Ganea nu a depus, însă, actele la judecătorie, deşi a avut tot timpul din lume. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, în exclusivitate, că sunt şanse mari ca acest lucru să nu se mai întâmple. Pentru că, în perioada sărbătorilor, ex-internaţionalul a “lucrat” intens pentru a-şi convinge soţia să renunţe la divorţ.

“Ionel nu este uşă de biserică, însă ţine la familia sa. Şi vrea să rămână împreună cu Dana. I-a promis că se va schimba, că va avea un comportament exemplar, că nu va mai exista tensiune în familie. Inclusiv cei doi copii insistă pe lângă Dana ca să renunţe la divorţ. În acest moment, Dana este nehotărâtă. Pur şi simplu nu ştie ce să facă.

Analizează foarte bine situaţia, nu se grăbeşte. Are momente când spune că va divorţa, că nu mai există cale de împăcare, după care revine şi ia în calcul să rămână alături de soţ. L-a anunţat pe Ionel că va lua o decizie finală în ianuarie”, a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al familiei fostului atacant.

În concluzie, Ionel Ganea va trebui să aştepte până în luna ianuarie pentru a afla dacă va mai rămâne căsătorit. Asta dacă nu o va convinge pe Dana chiar până în Revelion să mai acorde o şansă căsniciei. După cum vedeţi, povestea este mai mult decât întortocheată. Motiv pentru care vă vom ţine la curent cu evoluţia situaţiei! (CITEŞTE ŞI: Ionel Ganea face orice sacrificiu pentru a-şi salva căsnicia! Vezi aici de ce este în stare fotbalistul pentru a-şi vedea soţia!)

La un pas divorţ şi în 2010

Dana şi Ionel Ganea nu se află la prima tentativă de divorţ. În 2010, cei doi au fost la un pas de separare, după 16 ani de căsnicie. La momentul respectiv, fostul fotbalist a cerut desfacerea căsătoriei şi custodia copiilor, care atunci erau minori. S-au împăcat, însă, cu doar câteva zile înainte ca judecătorii din Buftea să pronunţe divorţul. (NU RATA: Dana Ganea, după despărţirea de fostul atacant: „Sufletul meu e rupt în 1000 şi 100 de bucăţi”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...