Dezvăluire șocantă făcută de Dan Negru: ”Am uitat că a murit și l-am sunat”

Publicat: 03/12/2018 | 10:57

Dan Negru a mărturisit emoționat cum l-a sunat pe regretatul Nicu Constantin, la un an după ce acesta a murit. La telefon a răspuns soția actorului, iar prezentatorul s-a trezit ca dintr-un vis.  

Dan Negru a făcut o mărturisire emoționantă, în emisiunea „Voi cu Voicu”, de la Antena 3. Celebrul prezentator TV a povestit cum l-a sunat pe Nicu Constantin, la un an de la moartea sa, și a răspuns soția actorului.

Citește și PREOTUL CONSTANTIN NECULA I-A TRIMIS UN MESAJ EMOȚIONANT LUI DAN NEGRU, DUPĂ CE PREZENTATORUL I-A SCRIS PE WHATSAPP 

Avea grijă de el întotdeauna Măndiţa, soţia lui. Spre ruşinea mea, nu ştiu ce mai face. Era un bibelou pentru ea. Dacă sunai după-amiază, întotdeauna dormea. Şi sunam şi răspundea tanti Măndiţa şi îmi spunea: „Doarme, mămică, sună-l mai încolo.”

Am făcut o gafă uriaşă, la un an de zile după ce a murit. Am sunat la el, am uitat că a murit. În clipa în care sunam, mi-am dat seama că nu e bine şi a răspuns doamna Măndiţa. Am fost ca pilotul ăla care nu ştie unde să o cotească. Nu aveam deloc în minte ideea că nu mai e. Eu nu şterg mesajele şi numerele de telefon ale oamenilor care au murit. Am mesajele lui Valeriu Lazarov, ale lui Titus Munteanu„, a povestit Dan Negru.

Citește și...