Preotul Constantin Necula i-a trimis un mesaj emoționant lui Dan Negru, după ce prezentatorul i-a scris pe WhatsApp

Publicat: 17/10/2018 | 12:55
Preotul Constantin Necula i-a trimis un mesaj emoționant lui Dan Negru, după ce prezentatorul i-a scris pe WhatsApp

Dan Negru a aflat despre decizia radicală a părintelui Constantin Necula de a se retrage din viața publică de la unul dintre prietenii săi, Daniel Buzdugan. Carismaticul prezentator de la Antena 1 a împărtășit fanilor răspunsul pe care l-a primit din partea cunoscutului preot, după ce i-a adresat pe WhatsApp întrebarea care se află pe buzele tuturor în această perioadă: “De ce această hotărâre drastică?”.

Preotul Constantin Necula i-a trimis un mesaj emoționant lui Dan Negru, după ce prezentatorul i-a scris pe WhatsApp

Dan Negru a dezvăluit într-o postare făcută pe rețelele de socializare că i-a scris azi-noapte părintelui Constantin Necula. Nu mică i-a fost mirarea moderatorului de emisiuni de la Antena 1 când a primit un răspuns din partea îndrăgitului preot pe WhatsApp. “Preotul nu cerșește iubire ci o dăruiește” este mesajul pe care i l-a trimit părintele Constantin Necula lui Dan Negru, după ce l-a întrebat de ce a luat această decizie neașteptată.

“M-a sunat ieri Daniel Buzdugan sa mă întrebe dacă am auzit că părintele Necula se retrage din viața publică. Habar n-aveam și «am googălit». Știrea va mai ține prima pagina o zi. 
Apoi, gata! Carismatic, cult, cool, Necula – dincolo de haina preoțească – e un veritabil star media. 
Așa cum e Joseph Prince de exemplu. (căutați-l pe YouTube) 
Cu milioane de likeuri și săli sold out, părintele Necula trebuia să aibă propriul show în care să explice cum stă treaba cu ăia 12 tineri care acu’ 2000 de ani au schimbat lumea.Știe să o facă pe limba celor care-i dau likeuri. 

Mi-am făcut curaj azi-noapte să-l întreb pe WhatsApp , ce-l întreabă toți zilele astea: «De ce?»
«Preotul nu cerșește iubire ci o dăruiește», mi-a răspuns. 
Harul preotului e una dar carisma profesor-doctorului Constantin Necula e încă una. 
Pe asta n-o s-o mai dăruiască. 
Aici e pierderea ! 
Tot ce sper e ca Parintele Necula nu a fost înfrânt de sistem.
De propria lui armată. 
Dacă o fi așa, sunt înfrângeri care te ridică și victorii care te coboară…” este mesajul postat de Dan Negru pe pagina lui de Instagram.

Internauții și-au exprimat tristețea în legătură cu decizia părintelui Constantin Necula de a se retrage din lumina reflectoarelor.

“Mai avem nevoie și de oameni inimoși”, “Părintele Necula a fost singurul care m-a făcut să ascult cu atenție ce zice și să îi caut conferințele pe Internet”, “«Știe să o facă pe limba celor care-i dau like-uri» – perfect sintetizat. Cu toate că mulți au impresia că părintele se hăhăie cu ei, spune lucruri extrem profunde” sunt treidintre comentariile lăsate de prietenii virtuali ai prezentatorului.

Profeţia preotului Constantin Necula despre România

La finalul anului trecut, părintele Constantin Necula a fost întrebat de tinerii prezenți la un eveniment organizat la Facultatea de Teologie din Sibiu cum vede România peste 20 de ani, iar el a răspuns: “Tot fără autostrăzi, tot cu politicieni corupţi. (…). Nu suntem în stare să schimbăm decât din o sută în o sută de ani. În schimb, România cealaltă, pe care o văd foarte bine, va avea tot tineri inimoşi. (…). Vreau să aveţi încredere că 20 de ani nu semnifică nimic. Pentru o istorie, 20 de ani sunt cât o staţie de autobuz”.