Diana Belbiță și Marius Crăciun NU se mai ascund după finala de la Ferma, unde au făcut sex. Mesajul tranșant al sportivei

Publicat: 29/05/2019 | 20:07

Diana Belbiță și Marius Crăciun nu se ascund după finala emisiunii “Ferma”, unde au făcut sex. Atât concurenții show-ului de la Pro TV, cât și prezentatorii Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, dar și fanii amândurora au remarcat apropierea dintre ei. Mai mult, unii dintre internauți au bombardat-o pe sportivă cu mesaje în legătură cu relația pe care o are, de fapt, cu câștigătorul de la “Ferma” 2019, iar ea a transmis azi un mesaj tranșant. 

Citește și: Nu ia 50.000 de euro! Câți bani va primi, de fapt, Marius Crăciun de la Pro TV pentru că a câștigat Ferma

Diana Belbiță și Marius Crăciun NU se mai ascund după finala de la “Ferma”

Deranjată de numărul mare de mesaje primite în care este întrebată dacă formează un cuplu cu Marius Crăciun, Diana Belbiță a răbufnit azi pe contul ei oficial de Facebook. În mesajul tranșant transmis, fosta concurentă de la “Ferma. Un nou început” nu confirmă, însă nici nu neagă faptul că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de câștigătorul show-ului de la Pro TV. Astfel că a lăsat loc interpretărilor… În plus, imaginea în care apare alături de Marius Crăciun, care a fost postată atât în varianta alb-negru, cât și color vorbește de la sine…. luptătoarea de MMA are pe chip un zâmbet tare frumos, specific îndrăgostiților, aflați la începutul relației de dragoste.

“Primesc de zeci de ori pe zi întrebarea: «Tu și Marius formați un cuplu?». Eu și #Marius păstrăm legătura și după #FERMA , așa cum mi se pare și normal. Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică. Așa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer să fie doar pentru noi. #mylifemyrules, a scris Diana Belbiță pe pagina sa oficială de Facebook.

Citește și: Imagini interzise minorilor la Ferma! Florin Pastramă i-a atins “comoara” lui Marius Crăciun dintre picioare. S-a aflat cât de dotat este sportivul

Timpul va dovedi însă dacă iubitul Dianei Belbiță este sau nu Marius Crăciun… însă, până atunci, unii dintre fanii lor i-au felicitat. “Sunteți superbi, vă stă bine împreună, să fiți fericiți???”, “E viața ta și să nu dai explicații nimănui! Nu îi interesează, fiecare cu viața lui!”, “Foarte frumoși amândoi!”, “Asta e egal… mie îmi sunteți simpatici și împreună, și separat !!????”, “Stiți acele momente când mergi pe uliț,  a țară, iar două femei stau pe o bancă la poartă și bârfesc. Cam așa și pe aici. În loc să te preocupe viața ta personală, îți ocupi timpul cu ce fac alții. Gândurile rele și stresul dăunează?? sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și...