Noi scene de amor la Ferma de la Pro Tv! Imagini surprinse de camerele cu infraroșu! NU, nu e Brigitte

Publicat: 03/04/2019 | 14:45
Noi scene de amor la Ferma de la Pro Tv! Imagini surprinse de camerele cu infraroșu! NU, nu e Brigitte

Dacă până acum erau în centrul atenției Brigitte Năstase și Florin Pastramă, pentru scene erotice desfășurate sub pilotă, acum un alt cuplu din Fermă s-a ”dezlănțuit” pe întuneric. 

După ce își termină de rezolvat sarcinile din Fermă, concurenții dau frâu liber imaginației și se aruncă în jocuri care se transformă din ce în ce mai des în scene erotice imposibil de difuzat integral pe tv. Cum a fost cazul lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă.

De data aceasta, în timpul jocului „Adevăr sau Provocare“, Diana Belbiţă şi Marius au fost puşi de concurenţi să se pupe, iar Kamara a insistat ca ei să se sărute. „Vreau să o săruţi pe Belbiţă acum. Pe gură. E provocarea mea. Trebuie să o săruţi pe Belbiţă pe gură“, i-a spus Kamara lui Marius.

Cei doi concurenţi de la „Ferma“ s-au conformat şi au acceptat să se sărute, mai ales că atracția dintre ei este vizibilă.

Eu cred că Kamara a mers un pic prea departe cu gândul şi, dacă noi tot am susţinut că suntem doar prieteni, eu şi Marius, a vrut el să vadă dacă e mai mult de atât. Tind să cred că şi eu şi Marius ne-am înroşit în ultimul hal şi cam asta a fost tot“, a spus Diana Belbiţă, care a fost completată de Ioana Filimon: „Au trecut 10 săptămâni până când Marius a avut curaj să o sărute pe Diana. În sfârşit, a avut c…..“.

La finalul emisiunii, totul a mers chiar mai departe, iar producătorii de la Ferma au arătat cadre din camera fermierului, acolo unde se aflau Diana Belbiţă şi Marius, iar ceea ce se putea vedea pe micile ecrane păreau a fi scene de sex, care au fost însă cenzurate.

Nu sunt destule paturi în camera comună, ca să dorm şi eu acolo, aşa că probabil o să dorm tot în camera fermierului. Acum stau şi mă gândesc: cred că rămâne un pat în plus în camera fermierului, chiar dacă dorm şi eu acolo“, a spus Diana Belbiţă, în timp ce pe post erau difuzate imagini în care ea şi Marius erau sub plapumă, cu sportiva urcată peste concurent.

Citește și...