Diana Dumitrescu s-a căsătorit în secret cu Alin Boroi. Actrița a avut un voal de mireasă spectaculos

Publicat: 16/09/2018 | 14:24

O frumoasă nuntă s-a făcut în mare secret în showbizul din România! Diana Dumitrescu a devenit oficial doamna Alin Boroi. Vestea fericită a fost făcută chiar de îndrăgita actriță.

Citește și: Cum arată Diana Dumitrescu goală! Blonda a pozat fără lenjerie

Diana Dumitrescu s-a căsătorit în secret cu Alin Boroi. Actrița a avut un voal de mireasă spectaculos

Aceasta este prima poză pe care a făcut-o publică fericita mireasă. În dreptul ei a pus doar un emoticon în formă de inimă roșie.“CASA DE PIATRA!!!!❤️❤️❤️Te iubim, REGINA!!!!!❤️❤️❤️Te iubim, Boroi!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️🍾🍾🍾🎉🎉🎉🍾🥂🎉🥂❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘” este mesajul transmis mirilor de Cătălin Botezatu, iar Alina Pușcaș a reacționat: “Aaaaaa!!!! Casa de piatra!!! 😍❤️😍Felicitari!”.

Imediat ce au văzut imaginea, fanii au început să-i scrie urări care de care mai interesante.

“Ce fericireee 💙 casă de piatră, frumoșilor!!💓”, “Yeeeessss !!! Casa de piatra superbilor!!! ❤️ Sa rămâneți la fel cum sunteți acum și sa aveți o căsnicie minunata! Va puuup !! @dianaidumitrescu deschidem un vin «de-al nostru» când veniți 😂😘😘”, “Casă de piatră, și iubire veșnică !💍💟💎”, “Felicitari! Casa de piatra!🎉🎉🙏”, “Cabană de piatră. Prietenii știu de ce 😉” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

La nunta Dianei Dumitrescu și a lui Alin Boroi a participat și Augustin Viziru.

În toamna anului trecut, frumoasa actriță a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu) on

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. În trecut, vedeta, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ion Ducu.

Citește și: Diana Dumitrescu, despre depresie și căsnicia cu Ducu Ion: “Începusem să fac atacuri de panică…“

Citește și...